Real Madrid Castilla i nulløsning

Real Madrid Castilla måtte nøjes med 0-0 i gårsdagens udekamp mod Murcia og dermed er holdet nu på syv kampe uden sejr i Liga Adelante.

Det var ellers et forstærket Castilla-mandskab, som havde både Nacho og Morata i startopstillingen, men allerede efter få minutters spil, måtte Alberto Toril foretage sin første udskiftning, da Mateos blev skadet. I hans sted kom Derik på banen.

Begge hold indledte kampen i et intenst tempo og det var Real Madrid Castilla, som kom frem til den første store chance, da Morata headede et indlæg fra Juanfran mod mål. Hjemmeholdets største chance kom efter 22 minutters spil, da Ruso ramte stolpen med et godt skud, men for begge hold blev det ved nærved og næsten.

I anden halvleg fortsatte Real Madrid Castilla med samme energi, mens hjemmeholdet viste størst farlighed på dødbolde.

Tæt på slutfløjt var Denis alligevel ved at sikre, at de tre points kunne komme med hjem til den spanske hovedstad, men hans skud ramte stolpen.

Det ene point sikrer Real Madrid Castilla en plads midt i rækken.