Ancelotti var tilfreds med sit mandskab

Real Madrids overbevisende sejr begejstrede ikke kun den almene fan, men ditto Real Madrids italienske træner, Carlo Ancelotti, der var en tilfreds mand, ovenpå gårsdagens overlegne sejr mod Liverpool på Anfield Road.  Han havde blandt andet følgende at sige efter kampen: 

- Vi er inde i en god periode; vi spiller godt og koncentreret. Det var en vigtig sejr, fordi vi spillede god fodbold i en meget special atmosfære mod et hold, der gjorde alt for at skabe problemer for os. Vi går ind til El Clásico i rigtig god form, siger italieneren ifølge realmadrid.com. 

Ronaldos udskfitning var ikke aftalt på forhånd med portugiseren selv, men Ancelotti mente, at det var bedst at spare Ronaldos knæ for at imødekomme eventuelle småskavanker forud for El Clásico på lørdag. 

- Det var ikke aftalt, men vi ville undgå problemer. Nu skal vi forkusere på at restituere bedste muligt efter denne kamp (Liverpool, red.), siger Ancelotti og slutter med at sætte lidt ord på Liverpools præstation:

- I begyndelsen skabte Sterling og Balotelli lidt problemer. Jeg kunne godt lide Sterlings spil mellem kæderne; han begejstrede mig. Efter vi scorede tre mål blev de frustreret og mentalt påvirket, slutter Ancelotti. 

Real Madrid er med gårsdagens sejr tæt på at sikre sig avancement i Champions Leagues gruppespil. En sejr i det omvendte opgør på Santiago Bernabéu om små to uger, kan sikre hovedstadsklubben en plads i ottendedelsfinalerne. 

Seneste artikler...

Annonce