Referat: Endnu en jammerlig indsats

Aftenens positive højdepunkt - basketballholdet fremviste sin pokaltitel for Bernabeu.

Der var lagt op til den helt store festaften, som startede allerede inden kampen, da Real Madrids basketballhold fremviste Copa del Rey-pokalen, som holdet i sidste weekend sikrede sig. Desværre blev det aldrig den forventede fest.

På trods af de stillede i et yderst reservespækket hold, lykkedes det Villarreal at rejse fra hovedstaden med ét point, efter en kamp, hvor første halvleg var et overflødighedshorn af halvdårlige indlæg og mangel på kreativitet fra Kongeklubbens side. Kampens største chance i de første 45 minutter var således en dobbelt-chance til udeholdet, som kun blev afværget af en prægtig Iker Casillas-redning på stregen, inden Dani Carvajal headede returafslutningen væk bag Madrid-keeperen.

Anden halvleg var anderledes chancerig, og da Cristiano Ronaldo tidligt halvlegen blev nedlagt i feltet, lugtede det af en vanlig sejr til hjemmeholdet, da portugiseren efterfølgende stensikkert eksekverede fra 11 meter.

Madrid gik dog i stå og det kostede midt i anden halvleg, da Gerard tørt sparkede bolden i feltet på en chance fra kanten af feltet. Vietto kunne endda have sikret udeholdet den helt store sejr, men gled i græsset, da det ellers lignede en friløber til argentineren.

Hos Carlo Ancelottis tropper stod der panik i øjnene. De sidste 20 minutter lignede holdet mest af alt en flok hovedløse høns, som løb rundt om hinanden. Godt nok lykkedes det et par gange at ramme Cristiano Ronaldo på et indlæg og portugiseren brød da også selv igennem en enkelt gang, men ellers var det nærmest tåkrummende at se på den manglende plan med det offensive spil.

Villarreal lukkede generelt kløgtigt ned for hjemmeholdets venstre side, mens man gav massere plads til Bale i højre. Waliseren viste sig endnu engang fra sin dårlige side og manglede både gnist, kreativitet og tro på egne evner. Derfor var det kun mere imponerende at overvære Carvajals indsats. Godt nok lykkedes alt ikke for den spanske back, men sjældent har man set en spiller med så stor en energiudladning på kanten.

Den manglende kreativitet i betragtning undrede det også størstedelen af hjemmepublikummet, at man tog sin mest kreative midtbanespiller ud i Isco, for at erstatte ham med den evige alibispiller, Illarra. Baskeren må simpelthen være færdig i Madrid til sommer.

To points blev tabt denne søndag og mesterskabskampen er for alvor åben i det spanske, hvor førerholdet på ingen måde har vist højt niveau i 2015.

Kampfakta

Real Madrid 1-1 (0-0) Villarreal
1-0: Cristiano Ronaldo (52')
1-1: Gerard (64')

Gule kort:
Carvajal, Pepe (Real Madrid)
Gomez, Bailly, Jaume, Trigueros (Villarreal)

Røde kort:
Ingen (Real Madrid
Ingen (Villarreal)

Dommer:
Jose Luis Gonzalez Gonzalez

Real Madrids hold: Real Madrids forventede hold: Casillas; Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Kroos, Lucas (72', Jesé), Isco (79', Illarra); Bale, Benzema (81', Chicharito), Cristiano Ronaldo

Villarreals hold: Asenjo; Mario, Bailly, Dorado, Jaume; Campbell, Pina (62', Trigueros), Marcos (68', Jonathan), Gomez; Gerard, Giovani (62', Vietto)

Kampens spiller: Carvajal. På aftenen den mest energiske Madrid-spiller.
Kampens badebold: Ancelotti. Undertegnede er stor fortaler for italieneren, men Illarra ind for Isco med et kvarter igen – det er ikke en Real Madrid-indskiftning.
Kampens detalje: Iscos lækkerier midt på banen i første halvleg

Seneste artikler...

Annonce