Ancelotti: Min fornemmelse er, at jeg fortsætter i Real Madrid

Carlo Ancelotti mødte i dag pressen forud for morgendagens kamp mod Getafe og det blev naturligvis med fokus på hans fremtid i klubben og det var en meget åbenhjertig og ærlig træner, som beredvilligt svarede på alle spørgsmål og efterfølgende også høstede applaus fra journalisterne, da han forlod presserummet.

Ancelotti sagde følgende:

Om fremtiden:

- Jeg har fortsat ikke snakket med klubben, vi har aftalt at mødes efter sæsonen. Jeg tænker fortsat, at jeg vil være træner i Real Madrid, indtil klubben fortæller mig noget andet og det er ikke sket.

Uden sine medhjælpere:

- Jeg har et trænerteam på højeste niveau og jeg mener fortsat at de er de bedste. Jeg har stor tillid til dem, fordi alt hvad jeg har opnået i min karriere, har jeg fået med dem. De er de bedste i verden.

Træner-kandidater:

- Jeg ved, at fodboldverdenen er sådan. Det er det samme hvert år med mange bevægelser. Jeg er overrasket over, at nogen er overraskede over det.

Fysik:

- Vi står bedre fysisk end i sidste sæson. Vi havde en nedgang i februar på grund af skaderne. Nu har holdet udviklet sig og er friske. Februar var det mest kritiske øjeblik i forhold til det fysiske niveau.

Relationen til Florentino Pérez:

- Jeg har altid haft et godt forhold til præsidenten og det har vi fortsat. De skal træffe en vigtig beslutning og i den henseende har jeg ikke bemærket noget anderledes gennem disse to år. Vi har et godt forhold og det vil vi også have, selv om de beslutter at skifte træner. Hvis jeg fortsætter, så er jeg glad for det er mit ønske, og hvis jeg ikke fortsætter, så vil jeg være glad for disse to år. Jeg vil stå tilbage med mindet om to fantastiske år. Måske har jeg oplevet det mest lykkelige øjeblik i Real Madrids historie.

Cristiano Ronaldos år:

- Jeg er stoppet med at tælle hans mål. Han har gjort sit ypperste og man kan ikke bede om mere end han har gjort i år.

Fornemmelse om fremtiden:

- Min fornemmelse er, at jeg fortsætter med at være træner for Real Madrid. Jeg tror, at klubben evaluerer situationen og det er normalt. Jeg har drømmen, lysten og tilliden til at fortsætte. Jeg kan lide den klub og de spillere, jeg har.

Kandidater:

- Som tilhænger og med den erfaring jeg har, forstår jeg navnene på de andre kandidater.

En klubbens hædersmand:

- Hver og en har sin egen karakter og personlighed. Enhver kan have den mening, de ønsker. Det irriterer ikke mig, hvis man snakker om andre trænere. Det er normalt. Hvert år bringer den slags sager.

Ændre tingene:

- Vi har lavet en analyse af sæsonen og noget skal vi ændre, men det er små detaljer. I februar månede synes vi, at der blev arbejdet for meget. Men filosofien i mit arbejde synes jeg stadig er korrekt.

Støtte fra spillertruppen:

- Jeg er taknemmelig for det, som spillerne tænker om mig, men de skal ikke være implicerede, det er klubbens beslutning og de skal ikke træde ind i en afgørelse, som klubben skal træffe helt alene.

Afklaring på fremtiden:

- Jeg kan holde min ferie i Madrid, jeg har ikke travlt med at komme på ferie.

Mangel på autoritet:

- Jeg forsøger at gennemføre mine ideer med min karakter og personlighed.

Evaluering af arbejdet:

- Det giver ingen mening, at jeg værdisætter mit arbejde, det skal klubben gøre. Vi har haft to forskellige sæsoner. Den første med titler og rekorder. I de seneste måneder kunne være bedre og det gjorde det svært for os til sæson-afslutningen. Vi kæmper til det sidste, men vi får ingen titler.

Pogba:

- Han er en stor spiller, ung og med en stor fremtid foran sig. Han bliver for et hvilket som helst hold, han rejser til. Det er et af de største talenter i Europa.

Casillas:

- Iker ønsker at blive og alle er glade for ham.

Seneste artikler...

Annonce