Real Madrid skal have nyt hold

Real Madrid skal ikke blot spekulere i mulig ny træner og tilgangen af nye spillere til den kommende sæson.

Man står nemlig over for lidt af en revolution i klubben, idet man selv vil stå for ansættelsen af lægestab og fysiske trænere i klubben og i fremtiden bliver det altså ikke den ansatte træner, som selv medbringer sin stab til klubben.

Baggrunden skal findes i en række år med uholdbart mange skader til flere af klubbens spillere og på ledelsesgangen mener man simpelthen ikke, at de folk som ankommer med træneren er dygtige nok og derfor vil man selv ansætte de bedste folk, som skal indgyde spillerne tillid og ikke, som det angiveligt har været i denne sæson med masser af mistillid, hvor spillerne har benyttet egne fysioterapeuter mv.

Modellen har tidligere været brugt i Real Madrid og blev startet op i 2006, da Valter di Salvo ankom sammen med Fabio Capello. Valter di Salvo var i gang med at skabe et videnscenter for klubben, men blev midt i det hele headhuntet af NASA og siden gik projektet i sig selv.

I denne sæson har Real Madrid været ramt af ikke mindre end 17 muskelskader, som tilsammen har holdt spillerne ude i 62 uger og det er naturligvis uhørt for en klub af Real Madrids størrelse og det endte da også med at koste cheflæge Jesús Olmo muligheden for at være sammen med spillerne hver eneste dag.

Til den kommende sæson skal et nyt hold af læger og fysiske trænere være klar i Real Madrid og det menes at være et af de punkter, som Carlo Ancelotti skal acceptere, hvis han skal gøre sig nogen forhåbninger om at fortsætte i klubben.

Seneste artikler...

Annonce