Følg de sidste timer af transfervinduet her

Madridista.dk følger transfervinduets sidste dag helt frem til midnat.

 

Kl. 00:58: Lad os lige slå fast, at Keylor Navas IKKE skifter til Manchester United, hvis ikke David De Gea ryger den anden vej. Lige nu forsøger de to klubber at bevise, at de har sendt papirerne rettidigt, men en afklaring synes ikke at ligge lige for. Vi siger derfor godnat og følger op på sagen igen i morgen tidlig.

 

Kl. 00.17: Spanske Marca melder nu som de første ud, at David De Gea ikke kommer til Real Madrid i denne omgang. Papirerne nåede ikke at blive registreret.

 

Kl. 00.13: Spanske medier begynder nu at tvivle på, om transferen er gennemført rettidigt. Der hersker lidt forvirring lige nu.

 

Kl. 00.08: Transfervinduet er lukket, men ifølge en enig spansk presse ligger papirerne i øjeblikket hos La Liga, som skal bekræfte at handlen er gennemført rettidigt.

 

Kl. 23.59: Ifølge Cadena COPE har Navas været på Estadio Santiago Bernabéu sammen med sin advokat her til aften, for at underskrive kontrakten med Manchester United.

 

Kl. 23.58: To minutter igen. Manchester United og Real Madrid har foreløbig ikke offentliggjort nogen handel, men det vigtigste er også, at de nødvendige dokumenter bliver registreret rettidigt hos de respektive forbund. Men byttehandlen lader til at blive den eneste handel for Real Madrid på transfervinduets sidste dag.

 

Kl. 23.20: Det italienske transfervindue lukkede for 20 minutter siden og Nacho får det med ikke noget italiensk eventyr i denne omgang. Der kan dog stadig købes spillere af de italienske klubber.

 

Kl. 22.57: Spanske Marca mener ikke, at Real Madrid køber en venstre back som afløser for Fabio Coentrao med mindre der sker en overraskelse i den sidste time, som vi tager hul på nu.

 

Kl. 22.45: Ifølge spanske presse gennemgår Keylor Navas det obligatoriske lægetjek hos Manchester United netop nu.

 

Kl. 22.25: Real Madrid har afvist Napolis tilbud på Nacho, som dermed ser ud til at fortsætte i klubben.

 

Kl. 21.55: 125 minutter endnu og intet nyt om flere handler under opsejling. Vi følger dog fortsat med til det sidste.

 

Kl. 21.00: Tre timer til transfer-vinduet lukket og intet nyt om Denis, Nacho, Alberto Moreno, men til gengæld mangler nu kun papir-arbejdet i målmandsbyttet mellem Real Madrid og Manchester United. Spændende om vi når et par handler mere frem mod midnat.

 

20:38: Vi når lige en nyhed fra La Fábrica også. Angriberen Raúl de Tomás spiller i Córdoba i den kommende sæson.

 

20.35: Ifølge Cadena COPE får David De Gea en kontrakt af 6 års varighed og en årsløn på 4 millioner €.

 

20.30: Ifølge spanske AS forhandler Nacho lige nu om en kontrakt med Napoli. Den unge spanier vil have mere fast spilletid og har erkendt, at han er nr. 4 i rækken efter Ramos, Pepe og Varane.

 

19.45: Keylor Navas accepterer Manchester United-skifte. Den engelske klub betaler angiveligt 12-15 millioner € for Navas, mens Real Madrid skal betale omkring 30 millioner € for David De Gea. Det melder spanske Marca.

 

19.15: Keylor Navas menes at blive en del af De Gea-handlen. Costarianeren er blevet lovet at blive førstemålmand og samtidig får han en fordobling af sin nuværende løn på 2 millioner €.

 

16.40: Ifølge spanske Marca er Real Madrid og Manchester United nået til enighed om David De Gea. Prisen lander omkring 30-35 millioner €.

 

15.45: Napoli jagter fortsat Nacho og vil komme med et sidste bud i løbet af aftenen.

 

14.35: MANCHESTER UNITED ACCEPTERER AT FORHANDLE OM DAVID DE GEA! Real Madrid forventer en afklaring inden for de næste timer.

 

14.19: Så kom der endelig en officiel udmeldelse fra Real Madrid. Casemiro har forlænget til 2021. Ellers intet nyt!

 

13.50: Masser af travlhed på transfermarkedet, men absolut intet nyt hos Real Madrid.

 

 12:25: Spanske medier melder nu, at Navas ikke er interesseret i at rejse, og det skulle angiveligt være med til at komplicere tingene vedrørende et køb af David De Gea. For kan man ikke skille sig af med costaricaneren, så står klubben lige pludselig med tre kompetente målmænd (Casilla, De Gea og Navas), og det en for mange.

 

11.55: I løbet af foråret/sommeren har Real Madrid været sat i forbindelse med to store talenter, nemlig Betis´ Dani Ceballos og AC Milans Hachim Mastour. Førstnævnte har nu meldt ud, at han forventer at blive i Betis i mange år, mens sidstnævnte kan være på vej til Málaga. Herudover helt roligt i forhold til spillere til/fra Real Madrid.

 

Kl. 11.00: Ifølge spanske medier kræver Real Madrid 20 millioner €, hvis Denis Cheryshev skal sælges. Fortsat intet nyt i de andre transfer-sager.

 

Kl. 09.40: Som tilgang regnes David De Gea som helt sikker i løbet af dagen, mens der også spekuleres i Alberto Moreno og eventuelt en angriber.

 

Kl. 09.40: Som afgang kan Keylor Navas´ fremtid i Real Madrid være tvivlsom med købet af De Gea, mens der også spekuleres i at Denis Cheryshev ryger afsted.

 

Bemærk iøvrigt at transfervinduet lukker kl. 19.00 i Tyskland, mens italienske klubber kan handle frem til kl. 23.00. I frankrig, Holland, Rusland og Spanien lukker transfervinduet ved midnat, mens de engelske klubber også kan handle i morgen.

Seneste artikler...

Annonce