Isco afviser Juventus

Isco er ikke indstillet på at forlade Real Madrid, selv om rygterne om et salg af den teknisk dygtige midtbanespiller ellers har været vedvarende gennem sommeren. Senest har Juventus angiveligt fået et klart nej.

I stedet fastholder han sin beslutning om at blive i klubben, også selv om det betyder at han ikke er at regne som fast starter og han vil acceptere sin rolle som indskifter og kæmpe sig tilbage i varmen og gøre sig fortjent til en forlængelse af kontrakten, som udløber i 2018.

Zinedine Zidane har hele tiden været åben omkring hans planer med Isco og offentligt gjort klart, at han ikke gerne ser et salg af Isco, som dog skal regne med at få svært ved at få en fast plads på holdet.

Det ser ikke ud til at være blevet lettere i denne sæson, hvor han må se Marco Asensio have overhalet ham i jagten på spilletid.

Real Madrid og Isco har været i indledende dialog om betingelserne for en kontrakt-forlængelse, men foreløbig vil man lige se tiden an, inden man går i tættere dialog om en fornyelse af kontrakten.

Seneste artikler...

Annonce