Optakt: Real Madrid - Celta

Den kroatiske midtbanekonge, Modric, er tilbage efter overstået karantæne.

"La liga er meget, meget, meget vigtig".

 

Sådan sagde Zinedine Zidane for lidt mere end en uge siden, inden man kom rigtig godt fra start med den overlegne sejr på 0-3 ude over Real Sociedad.

 

Dermed hentede man tre points på en af de svære udebaner og det skal naturligvis følges op med tre nye points i aften, for der er ingen tvivl om, at Estadio Santiago Bernabéu skal gøres til et uindtageligt fort, hvis mesterskabet skal til den nordlige ende af den spanske hovedstad for første gang siden 2012.

 

Der var naturligvis skønhedsfejl i den første kamp. Det kan ikke være anderledes, når man mangler halvdelen af den normale startformation, men Zinedine Zidane har med stor kløgt formået at banke sult ind i de spillere, som på forhånd er udset til at spille en mere perifær rolle og de viste enorm arbejdsiver og periodevist rigtig lovende spil og så er Real Madrid bare en svær størrelse at spille imod.

 

Det bliver ikke lettere for Celta Vigo , som i sidste sæson tabte 7-1 i den spanske hovedstad. I denne sæson er man endda uden den ubestridte stjerne, Nolito, men i stedet sætter man sin lid til Iago Aspas, som tidligere har haft stor succes i klubben og så kommer man da heller ikke uden om de to danskere, Daniel Wass og Pione Sisto, som begge ventes at være i startopstillingen.

 

Real Madrid ventes ikke at foretage de store ændringer i forhold til første kamp, men Luka Modric er dog tilbage i startopstillingen i stedet for landsmanden Kovacic, mens Varane forventes at få endnu en chance i det centrale forsvar, selv om den bomstærke Europamester, Pepe, er tilbage i truppen.

 

Kampen indledes med et såkaldt Saque de Honor (æres-spark), som udføres af OL-guldvinderen i svømning, Mireia Belmonte.

 

Real Madrids forventede hold: Casilla, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Asensio, Bale, Morata.

Seneste artikler...

Annonce