Madridista.dk mener: Perez må være Perez!

Perez - vi bryder os ikke om afbrudt samlejer, så kom lige i gang - gider du?!

 

Vi har nærmest ventet os til – sådan cirka nu – et par timer i transfervinduets lukketid, at vi skal til at skælde ud på Florentino Perez. Ikke sådan voldsomt bare nogle indstuderede, mukkende kommentarer ud mellem sidebenene. Du ved, de der ben på siden af kroppen, som du, hvis du er jo som mænd er flest, har en lidt for høj fedtprocent. Men nok om dig og din overvægt.

De senere år har man har hentet dyre, om end dygtige spillere som fx James, Illarramendi, Ødegaard, Nuri Sahin, Khedira, Altintop og Kovacic uden at have nogen klar plan over deres rolle på holdet. Men det har været prestigekøb – James er fx et af tidernes hotteste navne i Sydamerika, mens Illarra havde været en ganske habil pasningsspiller i La Real, men ikke rigtigt var en type som Madrid stod og manglende. Med andre termer er det ofte andet end blot sportslig værdi, der spiller ind, når Florentino Perez handler, og det har vi nydt – det er så dejligt at kunne brokke sig lidt.

Så vi havde velsagtens også ventet mindst en stor handel i år. For det plejer vi jo at få – og allerhelst en handel af den slags, som vi kan være utilfredse med og stille spørgsmåltegn ved.

Medierne skrev om Pogba, han havde passet beskrivelsen perfekt, alt for dyr og uden noget nævneværdigt niveau i forhold til Kroos og Modric, Lewandowski blev nævnt, men er han virkelig bedre end Benzema? Og hvad med David de Gea, der spøgte igen – bedre målmand end de nuværende bevares – men målt op i mod de rent faktiske kvaliteterne hos Casilla og Navas virkede det ikke rigtigt til at være ’value for money’ målt op mod kvaliteterne i både Casilla og Navas.

Men handlerne udeblev? Hvorfor? Måske fordi Perez er blevet moden – vi tvivler – men måske mest af alt fordi han endelig har fået en træner, han lytter til. For Zidane har givetvist sagt nej til flere store navne, som Perez gerne have set som prestige-projekter – og ja, vi ved godt, at Zidane har talt positivt om Pogba, og har man været interesseret? Givetvist – men prisen som United ville lægge stod ingenlunde mål med spillerens kvalitet, og så trak man sig. Klogeligt. Så vanvidskøbet uden sportslig værdi udeblev.

Og så burde vi jo sådan set alle være glade, ikke?

Alligevel sidder vi med følelsen af, at der ligesom mangler noget – som en fiskefilet uden remoulade eller en nøgenmodel uden arme og ben, så er billedet ikke rigtigt fuldendt. Jo jo, vi fik da Morata, men han virker ikke rigtigt som et køb, han var jo bare sendt på udviklingsophold hos en mindre klub, Asensio lige så.

Men truppen virker ikke fuldendt, den har et par gevaldige huller.

Coentrão er i bedste fald et kæmpe spørgsmålstegn, hans ben virker til at have samme funktion som papmaché i regnverj, og så sidder vi her på redaktionen tilbage med drømmen om, at Perez i de sidste timer af vinduet lukker kaster sig ud i et kamikaze-køb af en defensiv midtbanespiller. Nuvel – vi har Casemiro – og han skal så absolut ingen steder, men med brasilianerens mest af alt kompromisløse adfærd på en boldbane, så kan vi sagtens risikere karantæner i metervarer til vores nummer 14, og hvad gør vi så? Ændrer spillestil og sætter Kroos ned på pladsen igen, hvor han helt tydeligt har det meget svært? Det kommer vi ikke langt med, så kære Perez.

DU må og skal handle. Det er tvingende nødvendigt, for vi har set, hvad det gør ikke at have et defensivt anker. Du må gerne tænke stort og købe en af de helt dyre drenge. Vi nævner i flæng Verrati, Alaba, De Rossi eller Matuidi. Det er fint med os – bare du lige lover at betale overpris, så vi har noget at brokke os over.

Der er over 30 timer tilbage. Du kan sagtens nå det, men lov os lige, at du ikke bruger faxmaskinen i år!

Seneste artikler...

Annonce