Madridista.dk følger transfervinduet til det sidste

Som det efterhånden er blevet en tradition, så følger Madridista.dk jer helt til dørs på transfervinduets sidste åbningsdag og bringer nyt, hvis der er handler på vej.

Det har været en stille og rolig sommer for Real Madrids vedkommende, men som Zinedine Zidane har sagt flere gange, så kan der sket noget helt frem til den 31. august ved midnatstid.

Dagens rygter er, at Real Madrid vil forsøge at presse Isco til et lejemål i enten Málaga eller Tottenham, hvilket måske kan åbne op for et sidste øjebliks køb.

Herudover spekuleres der fortsat i, at Mariano kan nå at blive udlejet og her kan Deportivo være en mulighed efter, at de har solgt topscorer Lucas Pérez til Arsenal.

Og hvad skal der ske med Martin Ødegaard. Real Madrid vil forsøge at finde en spansk klub til ham og ellers er alternativet at han fortsætter på Castilla-mandskabet.

De mere vilde rygter går på, at Paris SG vil gå efter Karim Benzema, hvis Edinson Cavani bliver solgt og i rygtemæssig naturlig forlængelse heraf, bliver Real Madrid sat i forbindelse med Aumabeyang i Dortmund.

 

0:00: Masser af aktivitet i de andre spanske klubber, men Real Madrid har forholdt sig rolige og der er hverken til- eller afgange. Vi lukker ned og er tilbage, når vi må købe spillere igen i januar 2018.

Kl. 23.00: En time igen. Der er mere honning i en skrubtudse end der er rygter om spillere til Real Madrid.

Kl. 22.00: Om to timer er det slut og der er absolut ingen tegn på hverken til- eller afgang i Real Madrid. End ikke et lille rygte.

Kl. 19:36: Raúl de Tomás er udlejet fra Real Madrid Castilla til Valladolid for den kommende sæson.

Kl. 19.23: José León  er udlejet fra Real Madrid Castilla til Cultural Leonesa for den kommende sæson.

Kl. 19.11: Martin Ødegaard antyder, at han bliver i Real Madrid og måske først bliver udlejet i januar måned.

 Kl. 19.10: Mariano har afvist at skifte til Deportivo, sådan som rygterne ellers har talt om.

Kl. 18.15: Der er fortsat helt roligt omkring Real Madrid og det ser ikke ud som om, at man i den nordlige del af den spanske hovedstad vil foretage sig noget på sidste transfer-dag.

Kl. 15.11: Isco på et spørgsmål fra en journalist i dag: Jeg bliver i Real Madrid.

Kl. 13.55: Florentino Pérez har i forbindelse med dagens aftale med Hankook sagt, at "Vi har en spektakulær trup, som er umulig at forstærke".

Kl. 13.42: Villarreal B er tæt på at sikre sig Lazo fra Real Madrid Castilla, som i første omgang kommer på en lejeaftale, men med option på et køb.

Kl. 13.13: Vi kan da lige nævne, at Real Madrid Castilla har fået offensiv tilgang af den græske angriber, Nikos Vergos. Læs mere på Madridista.dk om lidt.

Kl. 13.08: Sky Sports meddeler, at Isco har afvist Tottenham.

Kl. 12.58: Spanske medier skriver nu, at Julian Draxler kan være overraskelsen før lukketid. Han har tidligere i år meldt ud, at han vil væk fra Tyskland. Et køb af ham forudsætter dog et farvel til en anden, hvorfor udlejningen af enten Isco eller Mariano synes mere sandsynligt.

Kl. 12.53: Lidt uden for klubben, man alligevel fint - Arbeloa rygtes nu til Espanyol.

Kl. 12.46: Inter vil angiveligt forsøge sig med et sidste øjebliks lejemål af Fabio Coentrao. Det melder Mediaset Sport.

Kl. 11.08: Jorge Mendes har i programmet El Chiringuito fortalt, at der ikke er nogen muligheder for, at James Rodríguez forlader Real Madrid.

Kl. 11.00: Moussa Sissoko har forladt den franske landsholdslejr for at forhandle med en unavngiven klub. De fleste medier melder, at det er Tottenham, som er interesseret i midtbanespilleren, som flere gange har været meldt på vej til Real Madrid. Ellers alt roligt omkring rygter i forhold til Real Madrid.

Kl. 8.40: Alt ånder fortsat fred og ro. 

 

 

Opdateres.....

Seneste artikler...