Røvfuld? Nej tak!

Vi savner efterhånden dette smil fra vores portugisiske ven. Vamos Ronaldo!

Champions League. Tyskland. Dortmund. Signal Iduna Park. Nederlag. Ja, det er alle ord, som i et madrilensk perspektiv er lig med én ting, og kun én ting: Røvfuld! Real Madrid har i et historisk perspektiv sjældent leveret mindeværdige præstationer i Tyskland - ingen regel uden undtagelse - og kampene mod Dortmund har i flere tempi været overbevisende tyske magtdemonstrationer. 

I det lys er det nødvendigvis heller ikke det perfekte manuskript, som Real Madrid løber ind med på Signal Iduna Park, når madrilienerne igen står over for Die Gelbe Wand mod Dortmund tirsdag aften. Således har Zidanes tropper slet ikke imponeret spillemæssigt indledende denne sæson, hvor Real Madrid blandt andet har smidt fire ud af seks mulige point mod hhv. Villarreal og Las Palmas senest, men dette faktum til trods finder man alligevel Kongeklubben på førstepladsen i La Liga. 

Dortmund er en anden sag. Tuchels mandskab ligner for alvor et hold, der på ny kan udfordre Bayern München i kampen om førstepladsen i den tyske Bundesliga. I skrivende stund er Dortmund kun én tabt kamp efter de regerende tyske mestre. Dortmund, anført af en brandvarm Aubameyang, har scoret imponerende 20 mål i klubbens seneste fire kampe, hvorfor Real Madrid har mere end blot historien at frygte tirsdag aften.

Det er lidt ugler i mosen i den spanske hovedstad. Defensiven vakler. Og dette kan ikke tilskrives Casemiros fravær. Nok spillede brasilianeren fremragende inden sin ærgerlige skade, men Ramos har virket overtændt, hvilket har medvirket til flere underlige defensive aktioner, som i flere tempi er kommet modstanderen til gode. Endvidere har Varane også haft sine efterhånden notoriske udfald, hvorfor der med rette bør og kan stilles spørgsmålstegn ved Real Madrids defensive stabilitet; en stabilitet der bliver vigtigere, end før i denne sæson mod Dortmund, hvis Kongeklubben skal rejse tilbage til Madrid et fornuftigt resultat i bagagen.

Det er selvsagt ikke defensiven, som står med hele ansvaret for Real Madrids resultat- og spillemæssige deroute de seneste par kampe. Nej, offensiven har heller ikke set for god ud. BBC er slet ikke i gear og det fik Ronaldo at føle mod Las Palmas, da Zidane hev portugiseren ud med 20 minutter tilbage på uret for at gøre plads til Lucas Vazquez - en utraditionel, men nødvendig disposition. 

Alt dette in mente lyder overskriften til tirsdagens brag: Røvfuld? Nej tak! 

Real Madrid skal ganske enkelt finde et helt andet niveau frem fra gemmeren mod Dortmund, hvis ikke Kongeklubben skal have ørerne i maskinen, som man oplevede tilsvarende i 2013, da Lewandowski drev gæk med Pepe i det sagesløse og meget lidt veloplagte madrilenske forsvar. Og mod Dortmund, i Tyskland, finder man ikke en bedre anledning til at finde formen og momentum tilbage. 

Clattenburg fløjter kampen i gang til sædvanlig Champions League-tid 20:45. Herligheden kan ses på tv3sport1.

Real Madrids forventede startopstilling: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho; Modric, Kroos, Isco; Ronaldo, Benzema, Bale.

Seneste artikler...

Annonce