Zidane: Jeg er ikke skør og Cristiano Ronaldo er intelligent

Zinedine Zidane mødte i dag international presse forud for morgendagens kamp mod Dortmund og her kom han ind på følgende emner:

Cristiano Ronaldo:
- Alt er normalt. Cristiano Ronaldos skuffelse er ikke kun hans egen. Alle spillere, som gik fra banen var skuffede. Nu tænker vi på morgendagens kamp. Jeg forstår det ikke, men det er sådan at det er. Jeg har truffet en beslutning for spillerens bedste. Nu snakker man mere om dette end om morgendagens kamp....det er sådan. Vi skal leve med dette. Vi tager det roligt. Jeg er ikke skør og Cristiano Ronaldo er intelligent. Vi er her af samme grund.

Casilla eller Keylor:
- Det får I at se i morgen. Det kan jeg ikke svare på i dag.

God præstation:
- Jeg synes, at vi laver en god præstation. Vi ønsker altid at spille og vi gør det for at vinde. Vi ved hvem vi spiller imod, men vi er Real Madrid. Vi går altid på banen for at vinde kampen.

Fast system:
- Jeg går ikke med overvejelser om at skifte system. Jeg tænker ikke på det, som er sket andre gange på banen. Det er en anden kamp. Det bliver svært, men vi vil forsøge at spille vores fodbold. Jeg forventer, at det bliver en god kamp. Jeg forventer en hård kamp. Det er et hold, som spiller god fodbold, men denne klubs filosofi har ikke ændret sig. Og vi vil også gerne spille. Og vi går på banen for at spille.

Rotationer mellem målstolperne:
- Jeg snakker ind i mellem med målmændene. De ved, hvad jeg tænker om rotationer. Vi må se hvad der sker. Det vigtige er at de er klar og det er Rubén Yáñez også. Jeg vil gerne have alle spillere til disposition.

Uden tvivl:
- De to uafgjorte har ikke skabt nogen tvivl. Det har ikke noget at gøre med en anden turnering. Det kan ske og det kan gentage sig i løbet af sæsonen. Holdet er godt, selv om ingen ønsker at tabe fire points i to kampe. Nogen gange er det bedre for at forblive opmærksomme og fortsætte vores arbejde.

Mangel på koncentration:
- Jeg er ikke specielt bekymret for det. Selvfølgelig kan det forbedres. Jeg ville gerne lave flere mål, klart, og sørge for at de ikke scorede mod os. Det kan vi ændre indbyrdes, især når vi har kontrol over kampen. Men indtil dommeren fløjter af kan alt ske. Der mangler en lille smule mere koncentration.

Casemiro:
- Jeg bryder mig ikke om sammenligninger, selvom I er vilde med det. Casemiro er en vigtig spiller, ligesom alle andre. Vi kan ikke kontrollere skader, kun håbe at han kommer hurtigt tilbage. Vi har spillere nok til at afløse ham, selv om det ikke præcis er på hans position. Med al respekt for skader, så kan vi ikke gøre noget. I optakts-sæsonen var Marcos Llorente der og jeg tror, at han kunne afløse Casemiro, men nu har vi truffet beslutning med klubben om, at det ville bekomme ham vel at spille 30-40 kampe. Og for Marcelo har vi Coentrao. Det er en spiller, som kan afløse Marcelo. Nacho har jort det, selv om han også kan spille centralt. Andetvalget lige nu er Coentrao, som gør det godt og er med os.

Rotationer:
- Rotationer er min ide. Når en spiller ikke er i kamp ofte og pludselig skal spille, så er han ikke klar. Mn når man laver rotationer og giver spilletid, så er spillerne klar, når de bliver sendt på banen. Derfor mener jeg, at det er vigtigt at lave rotationer. Jeg er ikke skør, jeg ønsker ikke at opfinde noget. Hver gang jeg gør noget, er det for holdets bedste.

Keylor og Coentrao:
- De er som alle andre klar til at spille 90 minutter.

Opstillingen:
- Positionen kan ændre sig, også under kampen. Der kan være to defensive midtbanespillere og en offensiv eller omvendt. I optakts-sæsonen så vi, at vi kan spille med to angribere, en linje med fire midtbanespillere, men for mig er systemet ikke det vigtige, men derimod spillerne og at de føler sig tilpas på deres positioner.

Seneste artikler...

Annonce