Optakt: Tophold mod tophold

Årets gennembrud for sæsonen 2015/2016, Asensio, ligner en sikker starter i aftenens kamp mod Cultural y Deportivo Leonesa

 

Den spanske bye León kommer i aften til at lægge græs til et show-room af den størrelses-orden, hvor knap Milano, Paris eller New York kan være med.

Her kommer Real Madrid nemlig på besøg hos den lokale stolthed Cultural y Deportivo Leonesa, men det bliver uden de allerstørste af stjernerne. Træner Zidane, der trods en førsteplads i den spanske liga, der bedst kan betegnes som en presset mand, har nemlig valgt at spare en længere række profiler.

Ærgerligt for de lokale børn der nu må se langt efter Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Marcelo og Keylor Navas, men som så omvendt kan juble over udsigten til at få Casilla, Mariano, Coentrão (!) og Asensio at se i aktion på det lille intime stadion, Reino de León, der rummer 13451 tilskuere. Forvent du bare, at der er udsolgt.

Real Madrid har brug for en overbevisende sejr for at lukke munden på den stadigt større skræppekor, der synger sange om en klub, der lever livet på randen af fiasko – senest hjemme mod Athletic Club, der først til allersidst måtte se sig slået – men selvom der er langt fra Segunda B til Liga Santander, så er det altså ikke et hold uden evner, der i aften tager imod Los Merengues.

Cultural y Deportivo Leonesa ligger nemlig klart etter i den tredje bedste spanske rækkes gruppe 1, hvor man efter 10 kampe har noteret sig for otte sejr og to uafgjorte. På eget græs har man vundet fire og delt pointene i et enkelt opgør. Senest var det stakkels Mutilvera, der fik ørerne i maskinen, da gæsterne i forgangne weekend blev smækket med flotte 5-1.

Når det så er sagt ...!

Så vil det altså være en gedigen skuffelse, hvis ikke Real Madrid formår at overmande værterne, der trods de mange fine resultater på ingen måde må agere problem-skaber for et hold, der stadig bliver fyldt godt op af landsholdsspillere, Champions League-vindere og stortalenter.

Kampen starter 21.00 og vises på Viaplay.

Cultural y Deportivo Leonesa

Palatsí – Forníes, González, Zuiverloon, Bastos – Martinez, Yeraz, Ortiz – Toni, Benja, Gallar

Real Madrid

Casilla – Nacho, Pepe, Varane, Danilo – James, Kroos, Kovacic – Vázquez, Morata, Asensio

Seneste artikler...

Annonce