Optakt Real Madrid – Cultural Leonesa

Der er lagt op til 90 minutters træningsøvelse på Bernabeu frem mod lørdagens El Clásico, når Real Madrid i aften tager imod Cultural Leonesa. Første del af 1/16-finalen endte som bekendt med en stensikker 1-7 sejr til Real Madrid, som derfor også kan tillade sig at spare på kræfterne og cruise videre i aften.

I første opgør scorede Nacho sin karrieres bedste mål med et flyvespark op i nettaget og den unge spanske landsholdsspiller forventes da også at få genvalg i aften. I forsvaret spekuleres der også i dag i Marca om, at Castilla-spilleren Tejero får sin debut på Bernabeu.

På midtbanen er der langt om længe gensyn med Casemiro, der forventes at starte inde. Derudover kan næste generation af Zidane-dynastiet gøre sin entre på Bernabeu, hvis farmand Zinedine vælger at lade sønnike Enzo få spilletid. Samtidig bliver der forhåbentlig plads og tid til at Martin Ødegaard kan vise lidt af talentet frem i spotlightet.

Helt fremme bliver der plads til James ved siden af Mariano og Lucaz Vázquez.

Der er kampstart kl. 19 og kampen kan følges på 6’eren.

Real Madrids forventede startopstilling: Casilla – Tejero – Pepe – Varane – Nacho – Isco – Casemiro – Asensio – James – Mariano - Vázquez

Seneste artikler...

Annonce