Optakt: Sidste aften i det spanske

 

James er en af de spillere, der kan håbe på spilletid fra start, når Madrid i aften møder Deportivo.

 

Ovenpå en stribe med 34 kampe uden nederlag virker det paradoksalt, at Real Madrid denne lørdag skal tage kampen op mod sorte december.

For faktum er, at madrilenerne endnu ikke har vundet i december 2016.

Nok har modstanden været af større kaliber end Cultural Leonesa og Celta de Vigo, men uanset så bør det vække bekymring, at holdet lige nu kan risikere at stå midt i en af de dårligste måneder i Zidanes regeringsperiode.

Med andre ord kræves der en sejr over dagens gæsterne fra Coruña, når Real Madrid spiller årets sidste kamp i La Liga. Ikke kun for klubbens selvforståelse, men så sandelig også for at manifestere forspringet til de distancerede forfølgere fra FC Barcelona. Catalonierne møder denne lørdag Osasuna i Pamplona, og med Osasunas placering i rækken lugter det af, at FC Barcelona ’blot’ er tre point efter Real Madrid, når opgøret på Bernabéu sparkes i gang 20.45.

Zidane har udeladt en del af profilerne, hvor publikum på Bernabéu formentlig vil savne særligt Modric og Cristiano Ronaldo, omvendt ventes der at blive plads til James, Morata og Kroos i startopstillingen. Det bliver med andre or den stribe stjerner fra andet geled, som skal gøre arbejdet færdig mod Deportivo, der hviler som nummer 16 i La Liga Santander og er inde i en rodet periode, hvor man i sidste runde slog La Real med 5-1, mens man ugen før tabte 3-4 til Málaga.

Runden før det? Der blev det til et nederlag på 1-2 hjemme mod Sevilla.

For Real Madrids vedkommende går turen til Japan, når kampen i aften er afsluttet. Her venter nemlig VM for klubhold, hvor holdet skal op mod enten Jeonbuk Motors eller Club América i semifinalen, og truppen er utvivlsomt motiveret for at give hjemmepublikum en god oplevelse, før juleferien fra den spanske liga træder i kraft.

Real Madrid:
Navas – Marcelo, Ramos, Pepe, Danilo – Casemiro, Kroos, Isco – James, Morata, Lucas V

Deportivo:
Tyton – Navarro, Sidnei, Albentosa, Juanfran – Babel, Colak, Guilherme, Borges, Gil - Andone

Seneste artikler...

Annonce