James lod fødderne tale

På det seneste har det primære fokus omkring James Rodriguez været hans udtalelser om, at han ønsker at forlade Real Madrid. I går aftes var der heldigvis andet og bedre ting at snakke om.

Først lod colombianeren fødderne tale på grønsværen med et knivskarp venstrefodshug til 1-0 og en sikker straffesparksscoring til kampens endelige resultat 3-0.

Efterfølgende var der også andre boller på suppen, da James snakkede med den spanske sportspresse: ”Vi vil alle sammen gerne spille hver gang, men vi går alle sammen igennem svære perioder. Nu begynder et nyt år for mig og jeg vil blive her i Madrid!”

Om hans egen præstation var James også ydmyg men tilfreds: ”Jeg ønsker at spille godt, hver gang jeg får muligheden og hjælpe holdet sejr ved at score mål som jeg gjorde i dag”.

Sidst men ikke mindst gav han også sit bud på chancerne for videre avancement: ”Vi spillede en god kamp og fik et godt resultat, selvom vi manglede en del spillere. Men vi er kun halvvejs i matchen. Nu skal vi tage til Sevilla og levere den samme præstation med masser af intensitet og koncentration!”

Seneste artikler...

Annonce