Aubameyang må vente

Det har været en offentlig flirt længe. Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang har flere gange erklæret, at det er hans drøm engang at få lov til at spille i den hvide Real Madrid trøje. Derudover har Dortmunds gabonesiske angriber lovet sin bedstefar, der er født i El Barraco, en lille by vest for Madrid, at det engang skal blive til virkelighed.

Den virkelighed får dog lov at vente en smule endnu. For selvom FIFA nedsatte Real Madrids transferkarantæne, så der igen er mulighed for at handle til sommer, så bliver det ikke der, man henter Aubameyang. Det fortæller det tyske magasin Sport Bild, der mener at vide, at Dortmunds lynhurtige angriber har været oppe at vende på flere møder mellem Zidane og den øverste ledelse i Real Madrid.

På møderne har Zidane og resten af den sportslige drøftet fremtiden for Real Madrid og her mener den franske træner, at man er fuldt dækket ind på de offensive pladser. Derudover har Zidane understreget, at Aubameyang ikke umiddelbart passer ind i den måde, han ønsker Real Madrid skal spille fodbold på.

Det ser derfor ikke ud til, at 27-årige Aubameyang får sin drøm opfyldt i 2017.

Seneste artikler...

Annonce