Zidane: Vi spillede godt i 85 minutter

Zinedine Zidane var fattet, men skuffet oven på Real Madrids nederlag til Sevilla i går.

Med vanlig stil mødte han dog pressen til en snak efter kampen. Her blev han spurgt ind til følgende:

Hvad manglede?

- Fem minutter. Vi spillede en stor kamp og det var meget hårdt. I bedste fald var et nederlag en smule ondt, men sådan er fodbold og det må vi acceptere. Nu skal vi fortsætte med at gøre det, som vi har gjort indtil nu. Vi vidste, at dette ville ske en dag.

En ende på stimen:

- Man kan finde motivation til at fortsætte fremad. Det bliver svært frem mod sæson-afslutningen. Det var en skam med de to mål i de sidste fem minutter af kampen.

Tre centrale forsvarsspillere:

- Jeg kunne lide den måde, vi spillede på, med personlighed. Vi var nødt til at ændre lidt mod den samme rival efter to kampe mod dem.

Hvilke fejl var der?

- Det er let at snakke om fejl, selvmålet, boldtabet, men det kan ske. Vi gjorde det godt i 85 minutter. Der er ingen grund til at sige, at vi er stolte af de 40 kampe og at vi nu skal finde en anden dynamik og en anden motivation. Der venter andre svære kampe fra nu og frem mod sæson-afslutningen.

Sevilla:

- De er nr. 2 og det er der en grund til. De vil kæmpe med om mesterskabet, helt sikkert.

Mangel på koncentration:

- Lige nu er det svært at snakke med truppen. Der manglede ikke koncentration. Det kan ske. Det skete. Nu analyserer vi, hvor vi kan forbedre noget, men jeg er glad for bedriften og skuffet over de to mål.

Hvordan vil det påvirke jer?

- Jeg tror ikke, at det kommer til at påvirke os, men det må vi se på onsdag. Jeg ville have sagt det samme, hvis vi havde vundet. Det er svært at fordøje.

Sergio Ramos:

- Jeg er stolt over anføreren. Han spillede en stor kamp, men kunne ikke gøre noget ved selvmålet. Sådan er fodbold.

Seneste artikler...

Annonce