Kovending: Svensk kæmpetalent fravælger Real Madrid

Der var lagt i kakkelovenen til, at Real Madrid skulle præsentere ”Den sorte Ibrahimovic” denne uge, men nue bulletiner sender angriberen til Tyskland.

Spansk presse meddelte i sidste uge, at Real Madrid angiveligt kun var formaliteter fra at skrive kontrakt med det svenske kæmpetalent, Alexander Isak, der ligeledes ville gøre angriberen til den dyreste fodboldspiller solgt af en svensk klub. Nu melder selv samme presse imidlertid, at den svenske angriber har valgt at skifte det kolde Sverige ud med lignende himmelstrøg i Tyskland.

Således mener AS at vide, at Alexander Isak har fravalgt Real Madrid og i stedet pakker tasken for at drage på sit første udlandseventyr i Dortmund. Det skulle angiveligt være en unavngiven kilde i AIK, som har "breaket" nyheden. 

Nyheden kommer i kølvandet på, at Dortmunds nuværende stjerneangriber Aubameyang tidligere på ugen fortalte verdenspressen, at han meget vel kunne være at finde i en anden klub til sommer. 

Dermed ser det tilsyneladende ud til, at Real Madrid har tabt kampen om at sikre sig et af verdens allerstørste talenters underskrift. Men intet er afgjort før det sidste penselstrøg er sat. 

Seneste artikler...

Annonce