Marca: Isco har besluttet sig for at rejse

Rygterne om Isco tager til og nu mener spanske Marca, at han allerede har truffet beslutning om at forlade Real Madrid efter denne sæson.

Det skal i hvert fald være den melding, som hans repræsentanter giver videre til de store europæiske klubber, som følger interesseret med i hans fremtidsplaner og helt konkret er det Manchester City, Chelsea og Juventus, som viser størst interesse for Isco.

Isco fylder 25 år i april måned og han har set sin indflydelse tage gradvist af i Real Madrid og så sent som i weekenden udtalte han, at han træffer en beslutning til sommer under hensyntagen til, at det er hans fremtid, som står på spil.

Isco står med en gylden mulighed for at spille sig ind i landsholdsvarmen for alvor og samtidig kan han konstatere at Real Madrids kontraktudspil ligger langt fra hans egne tanker om en årsløn på 8-10 millioner €.

Mens især de engelske klubber viser interesse, står Barcelona på sidelinjen og afventer situationen. De er særdeles interesserede i at hente Isco, men er også bekendt med de klausuler, der ligger i spillerens kontrakt og derfor vil man angiveligt være nødsagede til at vente endnu et år for at kunne hente ham på en fri transfer, hvis man skal have ham til en økonomisk ansvarlig pris.

Seneste artikler...

Annonce