Knald eller fald for James Rodríguez

Med et par sæsoners svingende præstationer, kan den nuværende sæson blive afgørende for James Rodríguez' fremtid i den hvide trøje.

James Rodríguez er i gang med sin tredje sæson i Real Madrid, hvor colombianerens præstationer har været noget svingende, og hvorfor der med rette har været sået tvivl om hans fremtid i kongeklubben.

I sin første sæson imponerede han med 13 mål og ligeså mange assists i 29 optrædener i ligesammenhæng. Siden da har præstationerne og spilletiden dalet stødt med syv mål og otte assists i sidste sæson, og i indeværende sæson er tallene dalet yderligere, med kun én scoring og tre assists i ti kampe.

For at gøre ondt værre har Zidane ikke haft mere tillid til James’ kvaliteter, end at han har villet bruge ham som starter i mere end fire kampe ud af 21 mulige. James, som kom til kongeklubben med et prisskilt på 80 millioner euro, står altså længere tilbage i køen til en plads i startelleveren end spillere som Asensio, Lucas Vázquez, Kovačić og Isco, hvilket eftersigende har resulteret i stor utilfredshed hos colombianeren.

Mens han kæmper for fast spilletid i La Liga ser det dog lidt lysere ud i Champions League, hvor han har fået spilletid i fem ud af syv kampe og i gennemsnit har spillet 62 minutter.

Den nuværende sæson lader altså til at blive knald eller fald for James Rodríguez, der skal til at overbevise Zidane så vel som det kræsne Bernabéu-publikum, hvis han vil gøre sig nogle forhåbninger om endnu en sæson i kongeklubben.

Seneste artikler...