Real Madrid interesseret i Mbappes underskrift

Mbappe har tiltrukket sig interesse fra Europas største klubber, her i blandt Real Madrid - madrilenerne har også snøren ude efter andre interessante Monaco-spillere.

Der er lagt i kakkelovnen til en budkrig til sommer mellem Europas mægtigste fodboldadresser. Således er Real Madrid blot én af flere bejlere til Mpabbes underskrift, der ligeledes tæller klubber som Barcelona, Bayern München og Manchester City. Det skriver den anerkendte franske sportsavis, L'Èquipe. 

Den kun 18-årig Monaco-angriber har i indeværende sæson scoret 12 mål og assisteret sine holdkammerater 8 gange i 25 optrædener, hvilket selvsagt har bidraget til den store interesse i angriberens underskrift. 

Monaco vil ikke slippe sin guldfugl uden kamp, og derfor pønser den franske klub også på at forlænge Mbappes nuværende kontrakt, for at skræmme potentielle bejlere væk. Der spekuleres i en potentiel transfersum i omegnen af 90 millioner euro, og spørgsmålet er, om der er nogen klubber, som er villige til at bevæge sig op i det økonomiske luftlag for at sikre sig "Den nye Thierry Henrys" underskrift?

Real Madrids interesse i Mbappe er ikke af ny karakter. Los Blancos har gennem flere år fuldt angriberens udvikling, da han allerede i en tidlig alder viste prøver på sine unikke kvaliteter, herunder i u/19-rækkernes pendant til Champions League, Youth League. 

Interesse i flere Monaco-spillere

Mpabbe er eftersigende ikke den eneste Monaco-spiller, som Real Madrid er interesseret i at erhverve sig. Således skriver MARCA, at Bernado Silva ligeledes er på blokken i den spanske storklub. 

Det er ikke første gang, at den portugisiske troldmand bliver nævnt i forbindelse med Real Madrid, og det er angiveligt offensivspillerens fortsatte imponerende udvikling, der har fået Real Madrid til at genoverveje interessen i Bernado Silva. 

Med Isco og James' fremtid på vippen i Real Madrid, er det ikke usandsynligt, at Los Blancos skal ud og finde nyt blod til at styrke offensiven, og med de historiske gode portugisiske traditioner in mente, er det ikke utænkeligt, at Bernado Silva i fremtiden kan iføre sig Real Madrid-trikoten, om end det i skrivende stund blot er på rygtebasis.

Seneste artikler...

Annonce