Danmarks bedste fodbold-fanside 2017

Kovacic på vej ud i kulden?

Kovacic presentation 09082016

Når Real Madrid træder ind i den afgørende fase af sæsonen er der en del spillere, der efterhånden har fået masser af minutter i benene i 2017. Dertil sværger Zidane til et rotationsprincip, hvorfor stort set hele truppen har været benyttet undervejs.

For Mini-Modric, eller bare Kovacic, har sagen dog været en anden. Kroaten, der havde mange starter i starten af sæsonen, har trukket et af de korteste strå i forhold til spilletid i 2017. Han har således kun lige knap 400 minutter i fodboldstøvlerne i alle turneringer i årets første 17 kampe. Dette er et tal, der endda er under spillere som James Rodriguez (458) og Asensio (432), der ellers ofte har været anset som decideret bænkevarmere hidtil i sæsonen.

Kovacic nåede i slutningen af 2016 at overbevise mange madridista’er om sit talent ved sit fantastiske drive med bolden og sin fysiske tilstedeværelse. Spørgsmålet er, hvorfor kroaten har måtte stille sig om bag i køen, og hvorfor Zidane mon ikke har kigget hans vej i et ellers tætpakket program i de sidste par måneder.

kovacickarakt

Kilde: AmorMadrids karakterark

Kovacic er en af de spillere med højest bedømmelse herinde på siden. Han er af brugerne hele fem gange blevet kåret som kampens spiller, én gang som månedens spiller og har et karaktersnit på 3,20 for sæsonen og 3,15 i de 'vigtige' kampe.

Real Madrid Fodboldskoler 2017
aesportslounge
Mødestedet i København for Madridistas!