Varane storroser Benzema

Varane kan sagtens forstå, hvorfor Zidane har stor tiltro til Benzema, trods stort pres udefra for at vælge Morata over netop franskmanden.

Benzema trådte i weekendens kamp ind i et særdeles fornemt selskab i Real Madrid, da franskmanden scorede madrilenernes første mål mod Athletic Bilbao. Således er franskmanden nu at finde i top-10 over Real Madrids mest scorende spiller i La Liga..... nogensinde!

Real Madrids 9'er har scoret 119 mål i 237 kampe i La Liga og mangler kun at score syv mere for at udligne Gento, der i skrivende stund indtager syvendepladsen på listen. Men alligevel har Benzema flere gange i indeværende sæson, og tidligere sæsoner ditto, lagt ører til heftige pibekoncerter på Santiago Bernabéu, hvilket Varane ikke helt kan forstå.

- Der er vel en grund til, at Benzema har været Real Madrids foretrukne 9'er i så lang en periode, funderer Varane og tilføjer:

- Karim er meget vellidt i omklædningsrummet og kommer godt ud af det med alle, siger Real Madrids franske forsvarsspiller, ifølge MARCA.

Varane mener da også at have formlen på, hvorfor Benzema tit og ofte er det nemmeste offer på Santiago Bernabéu. Han spiller nemlig på en historisk krævende position i Real Madrid, mener forsvarsspilleren.

- Han spiller en meget svær position i Real Madrid, fordi hvis du ikke scorer....

Men det er ikke noget, der påvirker Benzema, og hvis man skal tror Varane, så preller det meste af kritikken af på Real Madrids foretrukne 9'er.

- Han er lidt sky, men meget professionel. Han har en helt speciel evne til at håndtere presset, slutter Varane, ifølge Marca. 

Benzema har spillet 353 kampe for Real Madrid i alle turneringer og kvitteret med 177 mål. 

Seneste artikler...