Statistikken tilsmiler Real Madrid i mesterskabskampen

Sådan så det ud ved Cibeles-springvandet, da Real Madrid vandt La Décima - den historiske statistik fortæller, at Madrid by godt kan forberede tilsvarende festligheder i år.

Real Madrid bliver nemlig spanske mestre, hvis statistikken holder stik. Således har Real Madrid i 27 ud af 33 tilfælde vundet La Liga, efter at have ført den spanske række på nuværende tidspunkt tilsvarende år - det er rundt regnet i 81% af tilfældene. 

Dette er givetvis sød musik til Real Madrid-truppens ører, da netop det spanske mesterskab er den altoverskyggende førsteprioritet i indeværende sæson. Og med et forspring på to point, en kamp i hånden og flere vitale kampe på Santiago Bernabéu, dufter det da også af madrilensk guld.

Dog skal Real Madrid ikke se længere tilbage end til sæsonen 2013/14, hvor Ancelottis daværende Real Madrid-mandskab på forunderlig vis formøblede et solidt forspring, hvilket selv sagt er en historie tilhængere og spillere ikke ser gentaget i indeværende sæson. 

Men kan Zidane gentage - eller blot delvis gentage - sidste sæsons fremragende slutspurt med 12 sejre i sæsonens sidste 12 kampe, så er Real Madrid mestre og kan på ny fejre en triumf ved Cibeles-springvandet. Denne gang i form af klubbens 33. liga-titel. 

Seneste artikler...

Annonce