Raúl afviser ikke at arbejde for Barcelona

Raúl deltog i Barcelonas åbning af kontorer i New York i slutningen af 2017. Det skete i hans funktion af ambassadør for LaLiga i USA.

Legendariske Raúl er blevet interviewet i Sport og her blev han spurgt ind til følgende emner:

Real Madrid:

- Alle spørger til min tilbagevenden til Real Madrid. Folk skal vide, at det er mit hjem og før eller siden vender jeg tilbage.

Fremtid på kontor:

- Jeg ved ikke, om min fremtid bliver på banen eller på kontorerne. Jeg har har ikke besluttet mig for, om jeg går trænervejen eller mod en mere ledelsesrettet profil. Det har jeg ikke afklaret.

Florentino Pérez:

- Om Florentino Pérez er præsident eller ej har ikke noget at gøre med min tilbagevenden. Der er simpelthen blot tale om, at tidspunktet ikke er kommet. Når den tid kommer bliver det uafhængigt af om Florentino Pérez er der, om klubben ønsker mig.

Kritik for ikke at være hård mod Barcelona:

- Ingen kan betvivle min Madridismo. Min samvittighed er helt ren. Noget helt andet er, at når man taler om fodbold og analyserer tingene, så må man anerkende Barcelona, at de har gjort tingene godt i disse år.

Gør Barcelona det bedre end Real Madrid?

- Det, som disse år viser er, at Barcelona har haft større regelmæssighed end Real Madrid, hvis vi kigger på LaLiga. Hvis vi ser på Europa er forskellen ikke så stor. Det er to klubber med enorm storhed, som gør at LaLiga er den bedste liga i verden.

El Clásico:

- Jeg ved ikke om det bliver en nøglekamp eller ej. Det er klart, at det er tre specielle points og at vinderen tager et skridt mod mesterskabet, men vi har set, at kalenderen er meget presset og at alle taber points på vejen.

Cristiano-Messi:

- Det er to unikke spillere og i virkeligheden synes jeg at de er på samme niveau. Jeg bryder mig ikke om at sammenligne dem ud fra titler. På min ranking-liste ville de med sikkerhed være blandt de første 5.

Beskeder på Twitter mellem Piqué og Ramos:

- Hvis jeg skal sige sandheden, så griner jeg i de fleste tilfælde, fordi de gør mig glad.

Kunne du arbejde i Barcelona?

- I første omgang vil jeg hjem, til Real Madrid, når det rigtige øjeblik viser sig. Men dette er fodbold og man kan ikke sige, at man ikke ville gøre det ene eller det andet.

Seneste artikler...

Annonce