Real Madrid forlænger med backs til sommer

Real Madrid har besluttet at forlænge kontrakterne med Dani Carvajal og Marcelo, men det sker først efter sæsonens afslutning.

De har begge kontraktudløb i 2020, men Real Madrid er så tilfredse med deres præstationer, at man lægger op til at give dem yderligere to år, hvilket også indebærer en lønforhøjelse.

Dermed kan Marcelo se frem til at have været i Real Madrid i 16 sæsoner, hvis han fuldfører sin kontrakt og han er dermed en oplagt kandidat til at blive den udenlandske spiller med flest kampe i klubbens historie. Således er han lige nu på tredjepladsen med 395 kampe, mens der er et stykke vej op til Roberto Carlos på førstepladsen. Han nåede 527 kampe.

De to backs er ikke de eneste, som kan se frem til en kontraktforlængelse. Også Karim Benzema står foran en kontraktforlængelse. Han har udløb i 2019 og kan se frem til også at få en kontrakt, som løber frem til 2022.

Real Madrid har allerede i denne sæson forlænget med Lucas Vázquez, Gareth Bale, Toni Kroos, Luka Modric og Cristiano Ronaldo.

Seneste artikler...

Annonce