Coentrao erkender: Har ikke niveauet til at spille i Real Madrid

Fabio Coentrao gennemlever i øjeblikket et af sine sværeste øjeblikke som fodboldspiller. Det erkender han i et åbenhjertigt interview med portugisiske Record, hvor han fortæller, at han ikke er på det niveau, som der forventes i en storklub som Real Madrid.

Han siger følgende:

- Jeg er fuldstændig tilbage fra min skade og har trænet uden problemer de sidste to uger. Mine forventninger til fremtiden varierer, jeg vil gerne tilbage til mit højeste niveau i næste sæson. Jeg har kontrakt med Real Madrid til 2019 og hvis de regner med mig er det perfekt og hvis ikke, fortsætter jeg min egen vej. Det er klart, at jeg gennemlever en meget svær periode i min karriere i øjeblikket.

Og han fortsætter:

- Jeg har ingen problemer med at indrømme, at jeg lige nu ikke er i stand til at spille i en klub af Real Madrids dimensioner. Alle bør kende deres grænse i en afgørende fase af livet og min fornemmelse lige nu er, at klubben regner med et meget højt niveau, som jeg ikke er på.

Dermed er der lagt op til et sommerskifte for Fabio Coentrao. Og om den situation siger han:

- I fodbold kan alt ændre sig til den sidste time, derfor træner jeg hver eneste dag for at have ren samvittighed. Hvis jeg vender hjem, kommer jeg tilbage til et stort Portugal, for der er ingen grund til at tale de portugisiske klubber ned i forhold til Real Madrid. Jeg har helt sikkert brug for at vende tilbage for at genfinde det niveau, jeg har vist tidligere. Min intention er at spille mindst 3-4 år på højt niveau og det ved jeg, at jeg kan. Hvis man ikke ønsker mig i Real Madrid, så kan jeg gøre det i en anden klub. Men det kan der tænkes over efter sæsonen, for lige nu gælder det om at træne hårdt, kæmpe for spilletid og hjælpe Real Madrid til at vinde flest mulige titler denne sæson.

Seneste artikler...

Annonce