Manchester United klar til at forhandle om De Gea

Der bliver lagt tidligt i ovnen til den måske kommende sommers store transfersaga.

Således mener den spanske journalist José Ramon de la Morena fra programmet ”The Transistor” på Onda Cero at vide, at Manchester United har meddelt Real Madrid, at man er klar til at forhandle en handel på plads omkring David De Gea når sommerens transfervindue åbner.

Ifølge de la Morena har De Gea’s agent Jorge Mendes været på besøg på Bernabeu og fortalt at målmanden er frustreret i Manchester og nu har ændret mening i forhold til et skifte tilbage til den spanske hovedstad.

Der er dog flere kameler, der skal sluges, før en handel kan blive en realitet. Således skulle Real Madrid allerede nu have meddelt Manchester United via Mendes, at man ikke har i sinde at betale det samme prisskilt som United har sat på målmanden.

Samtidig har man gjort De Gea og Jorge Mendes opmærksom på, at et skifte til Real Madrid ikke inkluderer samme månedsløn som spanieren indkasserer hos de røde djævle nu. De Gea hæver angiveligt i omegnen af 12 millioner euro. En fuld transfer og det høje lønniveau vil ifølge José Ramon de la Morena skabe for meget postyr i omklædningsrummet.

Real Madrid skulle dog også have et par esser i ærmet, da man ved at José Mourinho er klar til at skille sig af med De Gea for den rigtige pris. Samtidig ser man det i Real Madrid som sin pligt at have den spanske landsholdsmålmand til at vogte buret på Bernabeu.

Det vides endnu ikke om nogle af de nuværende Real Madrid spillere bliver inkluderet i handlen.

Seneste artikler...

Annonce