Transfer-sagaen fortsætter: De Gea har bedt om Real Madrid-skifte

Man vidste det allerede inden, at bøgen sprang ud, at sommerens store transfer-emne i Real Madrid ville blive David De Gea.

Og i spansk presse kommer man til at mangle spalteplads, hvis ikke sportsaviserne skal udkomme i særudgaver med emnet, for der er allerede nyt under opsejling.

Ifølge Marca har David De Gea nemlig nu selv gjort sit til at få et skifte gennemført ved at bede Manchester United om at acceptere hans ønske om at skifte og dermed sætte sig til forhandlingsbordet med Real Madrid for at finde en løsning. Det var tæt på at lykkes i 2015, men fumlerier ved faxmaskinen forpurrede en ellers sikker handel, men nu er man opsatte på at få handlen ført igennem.

Real Madrid skal allerede være enige med David De Gea om betingelserne og hvis alt går efter planen skal den stærke spanske målmand underskrive en kontrakt af 5-6 års varighed, men dog acceptere en lønnedgang fra den nuværende 12 millioner € netto, som han sikrede sig i en ny kontrakt med Manchester United, som blev underskrevet blot 11 dage efter den mislykkede handel i de sene timer den 31. august 2015.

Det menes, at prisen på David De Gea havner i omegnen af 75 millioner €.

Seneste artikler...

Annonce