Cristiano Ronaldo: Zidane er grunden til vores succes

Cristiano Ronaldo er blevet interviewet til UEFA i forbindelse med det forestående møde med Juventus i Champions League-finalen.

Her er Cristiano Ronaldo naturligvis opsat på at få en sejr og det det europæiske fodboldforbund siger han:
- Det er et mål, som alle spillere i Real Madrid ønsker at opnå. Vi ønsker at indtræde i historien og hvis vi vinder, bliver vi det første hold til at vinde to år i træk med det nye CL-format. Det er en ambition og en drøm. Vi krydser fingre.

Portugiseren er dog helt med på, at det bliver en meget lige kamp:
- Vi ved, at det bliver en svær kamp, men vi er Real Madrid og vi har en god mulighed for at vinde. Finalen bliver meget lig de tidligere. Det er finaler, som altid er fifty-fifty. Begge hold vil forsøge at udnytte fejl hos modstanderen. Det hold, som begår færrest fejl, vil sandsynligivis vinde. Jeg forventer, at det bliver Real Madrid. Det bliver en meget følelsesmæssig kamp, som alle vil nyde at se og for spillerne vil det være en fornøjelse at være på banen. Forventningerne er høje og holdet har troen på det.

Om Juventus siger han:
- Det er et fremragende hold. De er ikke i finalen ved en tilfældighed. De vandt det italienske mesterskab og pokalturneringen. De bliver en hård modstander og vi ved at det bliver en svær kamp. De vil gerne dække deres modstandere tæt op, ligesom Atlético Madrid. Det har helt sikkert en stærk defensiv linje, men på trods af hvor gode forsvarere de er, vil der altid være en svaghed i ethvert forsvar. Derfor skal vi finde deres svage punkter, udnytte pladsen som Juventus vil give os i kampen og drage fordel af det til at score.

En hård vej til finalen:
- At vinde Champions League er ekstremt svært. I gruppespillet blev vi nr. 2 efter Borussia Dortmund, men jeg synes at vi gjorde det godt. Herefter har vi været i stand til at eliminere hold som Atlético Madrid og Bayern München og derfor fortjener vi at være i finalen. Siden jeg kom til Real Madrid har vi altid været forkuserede på knald- eller fald-kampene med mere koncentration og det beviser at vi er et stort hold.

Zidane er grunden til succesen:
- Han har gjort et ekstraordinært arbejde. Denne sæson har vi været klar fra start og det viser hvor god en træner, han er. Jeg er meget glad for hans arbejde. Jeg beundrede ham som spiller og nu endnu mere som træner, for han er en meget positiv person, meget arbejdsom og meget respektfuld omkring spillerne. Derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at holdets succes skyldes Zidane og det fremragende arbejde, han udfører. Zidane har styret truppen meget intelligent. Det er ikke let. Det er ikke nogen let situation, fordi alle spillere ønsker at spille meget. Zidane har gjort et meget intelligent stykke arbejde og har været i stand til at bruge alle spillerne. Det har været nøglen til at nå finalen og vinde mesterskabet. Derfor synes jeg at sæsonen har været fremragende.

De 100 mål i CL:
- Det var et mål, som jeg ønskede at opnå. Jeg var tæt på at nå det, men havde et par kampe uden scoringer, hvilket gjorde det en smule sværere at nå. Jeg har altid troet på, at jeg ville blive den første til at score 100 mål og det blev jeg. Det var et mål, som jeg satte mig fra starten af sæsonen og takket være Gud har jeg opnået det. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, min træner og tilhængerne af Real Madrid. Det var et smukt øjeblik i min karriere. Jeg er vildt glad.

Seneste artikler...

Annonce