Spanske rygter: Real Madrid-truppen, hvis Zidane får lov til at bestemme....

Real Madrid er i fuld gang med at planlægge truppen til den kommende sæson og Zinedine Zidane har ifølge spanske rygter afleveret sin liste med ønskede spillere som afløsere for dem, som forlader klubben.

På målmandsposten vil man gerne have David De Gea hentet til klubben og det vil i givet fald betyde, at man enten skal af med Keylor Navas eller Kiko Casilla.

I forsvaret synes det sikkert, at Pepe og Coentrao forlader klubben og der er allerede afløsere klar for de to, idet man henter Jesús Vallejo hjem fra lejeopholdet i Frankfurt, mens Theo Hernández hentes i Atlético Madrid.

På den centrale midtbane har man i denne sæson manglet en backup for Casemiro, men det har man i den kommende sæson med Marcos Llorente, som kommer tilbage fra sin udlejning i Alavés. Samtidig ser det ud til, at James forlader klubben og det giver øget spilletid til Isco og Asensio.

I angrebet ser det ud til, at Álvaro Morata er på vej væk og her vil man forsøge at hente Kylian Mbappé i Monaco. Samtidig vil man udleje Mariano og her meldes blandt andre Tottenham interesserede.

Dermed kan en Real Madrid-trup til den kommende sæson se således ud (De nye spillere er markeret med fed skrift):

Målmænd: David De Gea, Keylor Navas eller Kiko Casilla.

Forsvar: Carvajal, Danilo, Ramos, Varane, Nacho, Vallejo, Marcelo, Theo.

Midtbane: Casemiro, Kroos, Modric, Kovacic, Marcos Llorente, Isco, Asensio.

Angreb: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Mbappé og Lucas Vázquez.

Seneste artikler...

Annonce