Ramón Calderón: Morata skifter til Manchester United

Real Madrids tidligere præsident Ramón Calderón mener at vide, at Moratas potentielle skifte til Manchester United er uundgåeligt. 

Den tidligere Real Madrid-præsident Ramón Calderón er ikke i tvivl om, at Real Madrids spanske 9'er, Alvaro Morata, skifter Real Madrid ud med Manchester United denne sommer.

- Morata er ikke glad i Real Madrid, han spiller ikke, hvorfor det er et skifte vil være ideelt for alle parter: spilleren, Manchester United og Real Madrid, siger den forhenværende Real Madrid-præsident ifølge Marca i et interview til Daily Express.

Zidane har ved flere lejligheder bebudet, at han gerne ser Alvaro Morata blive i Real Madrid, og klubben selv er da heller ikke villige til at slippe spanieren for en slik. Således erfarer flere spanske medier, at Real Madrid forlanger 90 millioner euro for angriberens bentøj.

Men et skifte synes uundgåeligt. Zlatan er fortid i Manchester United, Mourinho er stor tilhænger af Moratas kvaliteter og spanierens elv ønsker fast spilletid forud for VM 2018 i Rusland. Den eneste hæmsko for en handel ser ironisk nok ud til at kunne blive Moratas nuværende holdkammerat, Cristiano Ronaldo, der rygtes til netop sin tidligere arbejdsgiver, efter de seneste bulletiner om portugiserens utilfredshed med Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce