Zidane har talt med Cristiano Ronaldo

Zinedine Zidane har afbrudt sin ferie i et par dage for at overtale Cristiano Ronaldo til at blive i Real Madrid.

Ifølge spansk presse har han været i telefonisk kontakt med portugiseren for at fortælle, at han meget nødigt ser et Real Madrid-hold uden Cristiano Ronaldo i den kommende sæson og derfor vil den franske træner naturligvis gøre sit til at overbevise CL-topscoreren til at blive i klubben.

Netop Zinedine Zidanes ord har stor vægt for Cristiano Ronaldo efter en sæson, hvor portugiseren ”lærte” at dosere sit kamp-antal og dermed stod fuldstændig fit for fight, da CL-turneringen skulle afgøres. Her var Cristiano Ronaldo altafgørende med sine 10 mål i de sidste fem kampe.....bare hvis nogen skulle have glemt det!!

Zinedine Zidane gjorde i telefonsamtalen også klart, at han ikke blot taler på egne vegne, men på hele truppens og her ser man gerne, at Cristiano Ronaldo hjælper holdet på vej mod nye triumfer.

Spansk presse mener at vide, at Real Madrids sportslige ledelse, inklusive Zinedine Zidane, vil tage et møde med Cristiano Ronaldo, når han vender tilbage fra Confederations Cup og få løst de problemstillinger, som giver portugiseren lyst til at skifte til en langt mere usikker titel-fremtid end han har netop nu i Real Madrid. Derfor har man også kommunikeret til portugiserens agent, Jorge Mendes, at man følger situationen nøje og ønsker et møde snarest muligt.

Seneste artikler...