Rygte: Mbappé vil kun til Real Madrid

Ifølge spansk presse bragte mødet mellem Monaco og Kylian Mbappé så meget klarhed, at man hos de franske mestre nu ved, at angriberen kun ønsker at skifte til Real Madrid, hvis han altså skal væk fra klubben.

Og det kan de seneste rygter tyde på, at han skal, for Real Madrid ønsker at tilknytte stortalentet til truppen allerede nu og han passer da også perfekt ind i filosofien om at hente de største talenter og Real Madrid har da også allerede nu en ung stamme af spillere som Carvajal, Asensio, Isco, Kovacic, Varane og sandsynligvis også Vallejo og Theo i løbet af kort tid.

I første omgang var planen ellers at købe Mbappé og lade ham blive i Frankrig i den kommende sæson, men interessen fra Paris SG har fået Real Madrid til at ændre planerne. Mbappés bror spiller i den franske hovedstadsklub og det har fået faderen til at ønske et skifte til nordligere himmelstrøg, men de ser nu ud til at blive sydligere for Kylians vedkommende.

Selv en pris på mere end 100 millioner € lader ikke til at skræmme klubben, som har indsamlet informationer om spilleren, som alle peger i retning af, at Mbappé vil blive en dominerende skikkelse i international fodbold i de kommende år.

Seneste artikler...

Annonce