Madridista.dk på besøg hos Radio24syv


Madridista.dk havde sendt Dejan i studiet hos Radio24syv, hvor han diskuterede det kontroversielle ved skiftevis at holde med Real Madrid og ærkerivalerne fra Barcelona.

Kan man være passioneret madridista igennem flere år, for efterfølgende at holde med F.C. Barcelona, og vice versa? Madridista.dk har i dag haft en udsending i studiet hos Radio24syv for at debattere netop dette, ved lanceringen af deres nye podcast-tiltag ’kontroversielle holdninger’, der går i luften i aften fra kl. 18:05. Aftenens kontroversielle holdning tager udgangspunkt i studievært Anders Christiansens tilgang til fanskab, som bærer præg af at holde med det hold, der efter hans mening spiller det mest attraktive fodbold.

Anders forklarer hvorfor han fra slut 80’erne skiftevis har holdt lige meget med Real Madrid og F.C. Barcelona, og det udvikler sig til en hyggelig debat mellem Anders og vores udsending Dejan Obretkovic, der på ingen måde kan sætte sig ind den form for fanskab.

For kan man være ’rigtig’ fan, hvis man fra tid til anden støtter ærkerivalerne? Det er et af de diskussionsemner der kommer frem, når to vidt forskellige holdninger mødes i studiet. 
Podcasten kan streames på radio24syv.dk fra kl. 18:05.

Seneste artikler...

Annonce