Benzema: Min drøm er at vinde flere titler med Real Madrid

Benzemas store drøm er at vinde flere titler med Real Madrid, og som en af de nye udnævnte ledere i truppen kommer franskmanden til at vise vejen for sine holdkammerater.

Benzema med mere indflydelse

Benzema påbegynder sin ottende sæson i Real Madrid, og for franskmanden vedkommende bliver den forestående sæson en smule anderledes end de foregående.

Således bliver franskmanden, med Pepes afgang, indlemmet i anførerteamet på Santiago Bernabéu, der i forvejen tæller Sergio Ramos, Marcelo og Cristiano Ronaldo.

I denne henseende kommer franskmanden fremover til at være med, når anførerteamet eksempelvis sidder til bords med Florentino Perez, hvor der skal diskuteres vigtige emner, hvilket kan være alt fra uoverensstemmelser i truppen, utilfredshed med lægestaben mm.

Ny rolle, nye opgaver

Benzema ses her med nogle af La Fábricas håbefulde Alveín-børn. 

Der hører sig andre opgaver til, når man er blevet en del af anførerteamet i Real Madrid. Dette oplevede Karim Benzema, da franskmanden besøgte La Fábricas Alevín-årgang i forbindelse med disses forberedelse til den tredje udgave af: Torneo Internacional LaLiga Promises, der finder sted i New York.

Den franske spydspids virkede dog fint tilpas i de nye omgivelser, som en større rolle i Real Madrid kræver og han havde da også overskud til at dele lidt guldkorn ud til Real Madrids unge poder.

- Hårdt arbejder avler succes..... mit mål var også at blive professionel fodboldspiller, siger Benzema ifølge Marca og forsikrede ligeledes børnene om, at han allerede var klar til strabadserne forud for den kommende sæson.

Og hvilken sæson det ikke kan blive for madrilenerne. Således skal Real Madrid forberede sig på at spille med om intet mindre end seks titler og det er en udfordring Real Madrids 9'er ser frem mod.

- Min drøm er at fortsætte med at vinde titler med Real Madrid, runder Benzema af ifølge Marca.

Karim Benzema; Zidanes betroede 9'er

Selvom 9'er-positionen i Real Madrid har været genstand for mange spekulationer det seneste års tid, hvor især Santiago Bernabéus forventningsfulde lægter har givet udtryk for, at Morata er at foretrække over Benzema, så har Real Madrids franske træner, Zinedine Zidane, alle dage foretrukket sin landsmands kvaliteter. 

Således viste Zidane Benzema tillid trods en længere målkrise fra franskmanden side i sidste sæson, hvor en brandvarm Morata på bænken for alvor bankede på til startopstilling og endda ytrede sin utilfredshed i medierne over ikke at indgå i denne på daværende tidspunkt. 

Real Madrids franske 9'er var at finde på grønsværen i alle Real Madrid vigtige kampe i La Liga og Champions League, hvilket nødvendigvis også er hovedårsagen til, at Morata i skrivende stund pønser på at skifte væk fra Real Madrid.

Seneste artikler...

Annonce