L'Équipe: Zidane har været i dialog med Mbappé

Den franske sportsavis skriver i dagens udgave, at Zidane har været i telefonisk kontakt med Mbappé for at overtale franskmanden til at skifte til Real Madrid allerede denne sommer.

Madridista.dk skrev i onsdags, at Zidane, ifølge spanske Jugones, havde været på charmeoffensiv hos Mbappés familie, hvor franskmandens agenda var at overbevise Monaco-profilens familie om, at den eneste rigtige fremtidige destination for Mbappé er Real Madrid.

Nu melder den notorisk velinformerede franske avis, L'Équipe, i dagens avisudgave, at Zidane ligeledes har været i telefonisk kontakt med Mbappé for at gøre angriberen blød om knæene, og hvem ved sin fulde fem kan sige nej til Zidane?

Zidanes påståede telefonopkald

Den telefoniske kontakt mellem Zidane og Mbappé fandt angiveligt sted i sidste uge, hvor Zidane bebudede over for sin landsmand, at et skifte til Real Madrid ville være det rigtige skridt for franskmandens karriere. 

L'Équipe mener også at kende til Zidane to hovedargumenter i at overbevise Mbappé om at skifte til Real Madrid.

Således skriver avisen, at Real Madrid har lovet franskmanden rigeligt med spilletid, da flere offensive spillere ser ud til at forlade klubben. Og slutteligt mener den franske avis også at vide, at Mbappé har fået Real Madrids ord på, at de vil forvandle ham til en absolut verdensstjerne inden for to år. 

Real Madrid i pole position 

Det er selvfølgelig ikke kun Real Madrid, der er varme på Mbappés åbenlyse kvaliteter. Således er der også bud fra engelsk fodbold, hvor Liverpool, ifølge rygterne, netop har fået afvist et stort tilbud af Monaco. Endvidere er PSG også en af franskmandens mange bejlere.

Men Real Madrid skulle angiveligt være Mbappés første prioriteret, hvilket han da også tidligere har givet udtryk for i diverse interviews. Og qua Zidane og Perez' vedholdenhed er Real Madrid franskmandens foretrukne destination.

Det eneste der ind til videre har afholdt Mbappé i at springe på Real Madrids madding, er ifølge forlydender den store konkurrence med andre topspillere, som Mbappé uden tvivl vil komme til at stå over for i  den spanske hovedstad, hvilket han allerede nu er nødt til at forberede sig mentalt på.

Seneste artikler...

Annonce