L´Equipe: Mbappé i stedet for en i BBC-trioen

Franske L´Equipe mener at vide, at Kylian Mbappé har fået vished for, at han ikke skal kæmpe med alle tre folk i BBC-trioen, idet i hvert fald en af dem forlader klubben denne sommer.

Det har hele tiden været den 18-årige spillers store bekymring at havne i en klub, hvor han ikke ville få spilletid nok, men Real Madrid skal have været i kontakt med Mbappé og dennes familie og forsikret dem om, at han bliver en vigtig brik i projektet.

Det skal angiveligt både være Florentino Pérez og Zinedine Zidane, som har ført samtaler med Mbappé-familien og her skal man have givet dem to tungtvejende grunde til at vælge Real Madrid, nemlig at de spanske CL-mestre vil gøre Mbappé til verdens bedste spiller og at det skal ske ved at tildele ham en af de tre pladser, som ellers har været forbeholdt BBC-trioen.

Da Morata og måske også James meldes på vej væk, kan der således blive mulighed for masser af spilletid hos Real Madrid og hos L´Equipes franske kolleger på Le Parisien mener man, som I kan læse i en anden nyhed her på siden, at det er Gareth Bale, som meldes på vej væk fra den spanske hovedstad.

Angriberens far, Wilfried Mbappé, er ellers ham, som har været størst modstander af et skifte op til en VM-slutrunde, men han skal efterhånden også være overbevist om projektet og der spekuleres samtidig i, at Mbappé er kommet tættere på Real Madrid-skiftet, fordi han står over for ny sponsor, nemlig Adidas, som også sponsorerer Real Madrid. Han har hidtil haft Nike, men den kontrakt udløber til årsskiftet og her vil Adidas altså stå klar med en kontrakt til ham.

Seneste artikler...

Annonce