Guti: Mit mål er at træne førsteholdet

Guti har leveret et fremragende stykke arbejde for Juvenil A denne sæson, hvilket har resulteret i hele tre titler, hvorfor den tidligere Real Madrid-stjerne er begyndt at drømme om mere end ungdomsfodbold. Foto: AS.com

Guti var med i æteren i det spanske radioprogram El Transistor, hvor han blandt andet svarede på sine personlige fremtidsdrømme oven på Juvenil A-drengenes fine Copa del Rey-sejr på 4-1 over bysbørnene Atletico Madrid.

Træner-rollen:

- Jeg er vokset ind i opgaven og kan lide det. Jeg føler mig tilpas og er meget glad for, at Real Madrid har givet mig denne mulighed. Jeg skal fortsætte med at udvikle mig og studere fodbold, for trods min tid som spiller, så er trænergerningen langt mere kompliceret.

Zidane:

- Alle madridistas håber, at Zidane bliver ved med at sidde i trænersædet i Real Madrid i mange år frem. Vi er stolte af vores træner og den fremragende sæson, som førsteholdet har haft, afspejles i den sæson, som vi selv har haft. Zidane er et referencepunkt for mig. Målet for alle er at være en del af førsteholdstruppen.

Træne førsteholdet

- Jeg stræber efter det bedste, og det ville være dumt at påstå, at mit mål ikke er at træne Real Madrids førstehold i fremtiden. Men der er lang vej, hvorfor det er nødvendigt at tage et skridt ad gangen. Zidane leverer et fantastisk stykke arbejde og jeg tager ved lære. Fremtiden er svær at spå om.

La Fábrica

- Spillerne der kommer fra La Fábrica har en stor sult og lyst.

Marco Asensio

- Asensio er en meget bedre spiller, end jeg selv var. Hans talent har ingen grænser. Han er udstyret med en god fodboldhjerne, og fremtiden i fodbolden er helt op til ham selv. 

Seneste artikler...

Annonce