Ceballos: Jeg er afslappet omkring min fremtid

Ceballos tager de mange rygter om sin fremtid med ophøjet ro, men lægger alligevel ikke skjul på sin lille drengedrøm. 

Madridista.dk berettede i onsdags via AS, at Ceballos angiveligt er tæt på at kunne skrive under på en kontrakt af fem års varighed med Real Madrid, hvor planen er, at den talentfulde midtbanespiller skal fortsætte den kommende sæson i sin nuværende klub, Betis. 

Betis' præsident, Ángel Haro, var i går ude og mane til besindighed og bedyrede, at der ikke havde været samtaler med Real Madrid, men den påståede interesse fra alskens klubber var rigtig nok.

Ceballos tager dog også de mange rygter omkring dennes fremtid overvejende roligt. Det siger han i et interview med AS.

- Jeg er afslappet omkring det (rygterne, red.). Mit mål er at slå Tyskland. Når turneringen er overstået, tager jeg en snak med mine agenter, hvor vi sammen vil kigge på eventuelle tilbud. På nuværende tidspunkt er min fremtid i Betis, hvor jeg har tre år tilbage på kontrakten, siger Ceballos, ifølge den spanske sportsavis AS. 

Men som med så mange andre spillere, der bliver sat i forbindelse med et skifte til verdens mægtigste fodboldklub, så er Ceballos ligeledes stolt over at se sit navn blive rygtet til Real Madrid.

- Det er dejligt at være i overskrifterne, men når alt kommer til alt, så befinder man sig kun i disse, hvis man gør det godt, siger midtbanespilleren og fortsætter:

- Din store drøm, når man er barn, er at spille i Real Madrid. Men som sagt, så er jeg afslappet omkring det og forsøger at være mig selv. Jeg forsøger at isolere mig selv en smule ved at snakke med familie og venner for at kunne bygge den fornødne styrke op mod finalen, slutter Ceballos, ifølge AS.

Ceballos har imponeret på den spanske u/21-midtbane denne slutrunde, hvor han sammen med Marcos Llorente og Saul har formet en fremragende treenighed, der har fejet al modstand af banen på vejen mod finalen, der spilles i aften. 

Seneste artikler...