Dilemmaet Achraf: Udlejning eller i førsteholds-truppen?

Real Madrids 18-årige marokkaner, Achraf Hakimi, var egentlig udset til at at få en lejeaftale hos Alavés i den kommende sæson, men inden for få dage er der blevet vendt fuldstændig op og ned på højrebackens situation i klubben.

 

Med Danilos skifte til Manchester City, står Real Madrid nemlig og mangler et alternativ til Dani Carvajal og som udgangspunkt er man ikke indstillede på at købe den spiller i en anden klub og det giver en gylden mulighed til Achraf.

 

Han fik en halvleg i nattens kamp mod Manchester United og han gjorde det over al forventning, hvilket bakker op om de oplysninger, som Zidane allerede har om ham, nemlig at han er en overmåde talentfuld spiller, som kan drive det meget vidt.

 

Det helt fair spørgsmål at stille er naturligvis, om han på nuværende tidspunkt kan stå distancen, for et er at klare sig fint i en træningskamp mod Manchester United, men vil han gøre det samme i en afgørende CL-kamp mod eksempelvis Atlético Madrid eller Bayern München.

 

Det spørgsmål kan marokkaneren selv være med til at svare på i løbet af den kommende måneds tid, hvor han sandsynligvis vil få flere muligheder for at overbevise om sit værd.

Seneste artikler...

Annonce