Meunier-interesse lever fortsat

Da Real Madrid tidligere på sommeren solgte Danilo til Manchester City var det ikke umiddelbart med tanken om at man skulle ud og hente en ny højreback, men det kan der være ændret syn på.


I hvert fald melder spansk presse om interesse i at hente Paris SGs belgier, Thomas Meunier, som er kommet lidt i overskud efter at Dani Alves er kommet til den franske hovedstad.


Prisen for 25-årige Meunier er overkommelig, idet han menes at koste i omegnen af 15-20 millioner € efter at Paris SG købte ham sidste sæson for 7 millioner € i Brügge. Han har dog gjort det godt i fransk fodbold, hvor han spillede 30 kampe for Paris sidste sæson og kun tabte 1 kamp, men det var så også i nedsmeltningen på Nou Camp, hvor man egenhændigt smed en 4-0 føring fra første kamp.


Thomas Meunier gjorde sig dog positivt bemærket i en træningskamp i Ohio mellem Paris SG og Real Madrid, da han scorede to mål og han er da også oprindeligt angriber, men den spanske træner Juan Carlos Garrido omskolede ham til højreback i deres fælles tid i Brügge og det har foreløbig givet ham 15 landskampe for Belgien.


Han er dog ikke lige populær alle steder, for en Twitter-bruger har tidligere kaldt ham ”en belgisk traktor og ikke en fodboldspiller”, hvilket Meunier selv tog med stor humor, da han svarede, at det var det morsomste han nogensinde var blevet kaldt.


Med sine 190 cm. vil han under alle omstændigheder blive en anden type back end Dani Carvajal.

Seneste artikler...

Annonce