Længere karantæne truer Cristiano Ronaldo

Real Madrid er efterhånden vant til lidt af hvert i forhold til dommer-præstationerne, når man møder Barcelona og gårsdagens kamp var ingen undtagelse.


Her var dommer De Burgos Bengoetxea intet mindre end skandaløs, da han først fløjtede et fuldstændig absurd straffespark til Luis Suárez, da den uruguayanske angriber filmede og senere i kampen blev Cristiano Ronaldo udvist efter sit andet gule kort i en ny situation, hvor den kommende FIFA-dommer (!) fejlbedømte situationen på det groveste, da han vurderede at portugiseren forsøgte at filme sig til et straffespark i en harmløs situation, hvor han blot mistede balancen i sammenstødet med Umtiti. Forinden havde Cristiano Ronaldo korrekt fået advarsel for at tage trøjen af ved sin scoring.


I forbindelse med udvisningen af Cristiano Ronaldo blev portugiseren så vred på dommeren, at han gav ham et let skub og denne dumhed blev indberettet i kamp-rapporten, hvilket betyder at Cristiano Ronaldo nu risikerer et sted mellem 4 og 12 spilledages karantæne ud over den karantænedag, som han fik for sit andet gule kort.


Cristiano Ronaldo skal sandsynligvis indstille sig på fire karantænedage, som skal afsones i LaLiga, for sidste sæson fik Las Palmas-angriberen en tilsvarende karantæne i en kamp mod Alavés, mens Lionel Messi, som altid har levet en beskyttet tilværelse i spansk fodbold, hverken fik gult/rødt kort eller efterfølgende karantæne, da han i 2009 skubbede til dommer Undiano Mallenco.


Real Madrid vil forsøge at få omstødt den groteske udvisning for det andet gule kort, men tillægsstraffen for Cristiano Ronaldos skub kan man sandsynligvis ikke gøre noget ved og derfor må man afvente forbundets dom for den forseelse.

Seneste artikler...

Annonce