Inden Real Madrid - Barcelona, spansk Super Cup

Vi gør klar til returkampen i den spanske Super Cup med dette indlæg til jer.

 

1) Dine forventninger til kampen:

Daniel: Det bliver en kamp, hvor Real Madrid nok en gang lader Barcelona have initiativet på bolden. Barcelona skal ud og skabe en gedigen overraskelse på Santiago Bernabéu - det skal Real Madrids giftige kontramaskine lukrere på.

Christian: Jeg forventer, at Zidane formentlig ser sit snit til at bygge videre på det absolut godkendte defensive fundament fra i søndags. Har hørt, at dagens træning centrerede sig omkring defensive pres, så det bliver en kamp, hvor Barca formentlig får lov at trille bolden rundt en 70% af tiden, hvorimellem RM folder sig ud med hurtige pasninger, omstillinger og Asensio-knalddrøn.

Jesper: Jeg forventer en kamp med langt mere nerve ind i første opgør. Vi er nu tæt på sæson-start og Barcelona kan næsten ikke tåle et nyt nederlag, hvis der snart skal begynde at fortælles positive historier om dem. Omvendt vil Real Madrid sikkert også gerne lukke de to kampe med endnu en sejr og dermed booste selvtilliden inden sæson-start.

 

2) Hvad skal der holdes særligt øje med hos modstanderen:

Daniel: Hvordan vil Barcelona gribe opgøret an nede 3-1? Det bliver spændende at se. De skal selv sagt ud over stepperne og det kan meget vel blive anført af en veloplagt Messi, der plejer at levere store præststioner på fremmed græs i El Clasico, hvorfor Real Madrid skal holde et vågent øje med den lille argentiner.

Christian: Messi. Barca ligner ikke et hold med en plan. Valverdes Bilbao-hold var kendt for hurtigt og aggressivt spil og pres. Det har de ikke vist endnu, så det er nok en aften, hvor samtlige katalanere vil søge argentineren for idéer. Jeg orker ikke, at ham den lille skal få sig endnu en magisk Bernabeu-aften...

Jesper: Ernesto Valverde har ikke det store at skyde med fra bænken, så det bliver nok stort set samme hold, men Barcelona har også i de senere år spillet bedre på Estadio Santiago Bernabéu end på Nou Camp i de indbyrdes opgør, så jeg tror at man vil se et Barcelona-mandskab som fra start vil forsøge at få overtaget på midtbanen og skabe lidt uro i de defensive geledder hos Real Madrid.

 

3) Dit råd til Zinedine Zidane:

Daniel: Smid et par reserver for løverne. Jeg nævner i flæng Theo, Nacho og Ceballos. Hver og en kan løfte opgaven mod Barcelona.

Christian: Zidane ved, at Barca skal score mindst 3 mål, så selvom de er tvunget fremad, så kan RM sagtens - selv uden Ronaldo - splitte catalanerne ad i deres nuværende forfatning. Jeg håber, Asensio starter, og at man søger at køre Barca rundt på røv og albuer. Det kunne være spændende med kun én reel angriber i en 4-3-2-1. Dynamisk som bare pokker.

Jesper: Gå nu efter at få lommetørklæderne frem hos publikum via en opvisning, som manifesterer Real Madrid som øjeblikkets hold i Spanien, Europa, Verden. Vær ikke bange for at gøre brug af de nye og unge spillere, for de er mere end klar til at løfte opgaven.

 

Real Madrids forventede hold: Navas, Carvajal, Ramos, Varane, Theo, Casemiro, Modric, Isco, Asensio, Bale, Benzema.

 

Karantæner: Cristiano Ronaldo.

Skader: Jesús Vallejo.

 

Barcelonas forventede hold: Ter Stegen, Semedo, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Denis, Messi, Luis Suárez.

 

Karantæner: Ingen.

Skader: Iniesta.

Seneste artikler...

Annonce