"La Era FeliZidane" er i gang

Zinedine Zidane med en af de pokaler, som Real Madrid i snit løfter hver 13. kamp med franskmanden som træner.

Mange regner nu den spanske Super Cup som det endelige tronskifte i spansk fodbold.

Det har været undervejs i et stykke tid, men Real Madrids to overbevisende sejre over Barcelona, giver grund til at tro på, at man nu går ind i ”La Era FeliZidane”.


Zinedine Zidane har stået i spidsen for Real Madrid i 90 kampe og det har kastet 7 titler af sig og det betyder altså, at Sergio Ramos løfter en pokal i hver 13. kamp, sådan gennemsnitsmæssigt.

Med den samlede sejr over Barcelona er Zidane nu den 3. mest vindende træner i klubbens historie sammen med Vicente del Bosque og lighedspunkterne mellem de to er slående i forhold til den rolige tilgang til spillertruppen, som vel ikke har været mere harmonisk siden……..netop Vicente del Bosque.

Herudover har Zinedine Zidane formået at vinde spansk presse over på sin side med sin lune facon og det er en dybt undervurderet facet at mestre, når man skal være træner i særligt Real Madrid. Ved sin tiltrædelse for 20 måneder siden, sagde Zidane således til de fremmødte pressefolk, som dengang var lidt skeptiske ved hans tiltræden:

- Jeg tror ikke, at en træner kan være forberedt og endnu mindre for en, som aldrig har trænet.

Men forberedt er han og taktisk genial har han også vist sig at være, senest da han pudsede Kovacic på Lionel Messi i kampen på Nou Camp, hvor argentineren var stort set usynlig og dermed var en stor del af Barcelonas offensiv sat skakmat.

Seneste artikler...

Annonce