Det siger de inden kampen mod Deportivo, 1. spillerunde

Vi har samlet op på udtalelserne inden kampen fra trænere og spillere.

 

Zinedine Zidane, Real Madrid:

- Som altid er det arbejdet, som skal bringe resultaterne og vi er inde i en god periode i øjeblikket, hvilket vi skal udnytte. Sæsonen bliver lang og dette er første kamp ud af 38 og jeg erindrer at vi vandt mesterskabet på sidste spillerunde sidste år. Deportivo har gode spillere, de spiller godt og er på hjemmebane med nogle rigtig gode tilhængere, men det er vigtigere hvad vi gør, end hvad modstanderen gør. Jeg ved ikke, om jeg har verdens bedste trup, men jeg har en fantastisk trup med mange unge spillere, som altid kan få mere erfaring og det er vores mål, for det bliver hele tiden sværere.

 

Luisinho, Deportivo:

- Det er en lettelse, at Cristiano Ronaldo ikke er med, for han er meget vigtig for Real Madrid, men vi er klar over at det bliver en meget svært kamp, for de har en fantastisk trup.  Vi ved, at de er meget stærke på kanterne og det har vi arbejdet meget med i denne uge. Vi skal være mere kompakte end nogensinde.  Vi glæder os til kampen og har ingen frygt. Vi vil også gerne starte godt.

 

Adrián, Deportivo:

- Real Madrid er ikke uovervindelige. Det er klart, at de er rigtig gode, det viser de og lige nu er de måske det bedste hold i verden, men hver kamp er forskellig og vi skal have drømmen og ambitionen om at spille en stor kamp og få en god start på sæsonen. Vi skal være klar fra start og udnytte vores muligheder. 

 

Arribas, Deportivo:

- Vi har allerede set, at uanset hvem der spiller, så er de alle gode. Hvis ikke Cristiano Ronaldo spiller, så bruger de bare Asensio, Isco eller en helt anden. De er de bedste i verden og med en så komplet trup, betyder det ikke noget at mangle en spiller. Vi har haft en god optakts-sæson og vi udvikler os fra kamp til kamp og målet er at gøre det bedre end sidste år.

 

Pepe Mel, Deportivo:

- Min ide er at bliver etter eller toer. Dette er en professionel sport og jeg er ikke tilhænger af bare at slutte godt, men at gå efter guldmedaljen. Herfra går tingene sin gang. Vores ambition er at vinde den første kamp mod Real Madrid. For Real Madrid er det den fjerde officielle kamp og det er en ulempe for os, men vi vil gå efter sejren og arbejde hårdt for den. 

 

Guilherme, Deportivo:

- Mit mål er at vi skal være mellem nr. 8 og nr. 12. Jeg tror, at vi vil komme til at kæmpe for en plads midt i rækken. Jeg ved ikke hvad andre tænker, men det er hvad jeg mener vi har holdet til. Vi spiller på hjemmebane mod et rigtig godt hold og intentionen er at spille en stor kamp. Alle ved, hvordan REal Madrid psiller og vi skal arbejde godt for at få noget med fra den kamp.

Seneste artikler...

Annonce