Real Madrid Castilla sejrede i top-opgør

Real Madrid Castilla er som forvandlet efter at Luis Miguel Ramis er kommet til som træner og i dag blev det til en hjemmesejr på 1-0 over topholdet Real Unión.

Det var holdets femte sejr i træk og den bringer foreløbig Real Madrid Castilla op på en førsteplads indtil Barakaldo har spillet i morgen.

Anført af en stærk midtbanedynamo bestående af Javi Muñoz og Marcos Llorente satte hjemmeholdet sig på kampen fra start og på et lynhurtigt kontra-angreb var højrebacken Tejero rykket med frem og kunne bringe Castilla-mandskabet foran i første halvleg.

I anden halvleg var Real Madrid Castilla i stand til at holde Real Unión fra fadet, selv om udeholdet kom med en stime af gode resultater og ikke havde tabt i 3 måneder.

I kampens slutminutter kom der dog alligevel skår i glæden, da forsvarer León måtte bæres fra banen i stærke smerter efter en grim knæskade.