God start for Castilla og resultater fra La Fábrica

Real Madrid Castilla fik en god start på 2017, da det i weekenden blev til en sejr på 1-2 ude over Real Sociedad B.

Gyldne fødder fra Enzo Zidane og gyldne hænder fra Carlos Abad var stærkt medvirkende til, at det blev til en triumf for Santiago Solari og Enzo viste evner allerede efter et kvarters spil, da han hamrede et skud på stolpen. Ti minutter senere tilsmilede heldet Castilla, som kom foran på et selvmål af Lapeña efter indlæg fra Achraf.

Real Sociedad B søgte desperat udligningen, men Abad viste stor styrke og dermed kunne Castilla-holdet på til pausen med en føring.

Et kvarter inde i anden halvleg fik hjemmeholdet tilkendt straffespark, som Muguruza omsatte sikkert, men Enzo Zidane var lige så sikker, da han scorede på et straffespark begået mod Febas.

I dommerens tillægstid blev Achraf udvist.

Real Madrid Castilla: Carlos Abad, Achraf, Tejero (Abner, 62’), Lienhart, Hermoso, Valverde, Sergio Díaz, Febas, Campuzano (Nikos, 67’), Enzo (Tena, 77’) og Javi Muñoz.

Real Madrid Juvenil A – Alcorcón 8-0
Guti kunne fra bænken se Dani lave en såkaldt Póker, mens Toni lavede hattrick og Llario lavede det sidste mål.

Juvenil B – Barrio del Pilar 4-0
César og Iñaki lavede hver to mål.

Las Rozas B – Juvenil C 1-5
Casas scorede hattrick, mens Miguel og Sanse også kom på måltavlen.

Real Madrid Cadete A – Alcorcón 4-1
Hattrick af Arribas og et enkelt mål af Jorge.

Real Madrid Cadete B – Odelot 8-0
Pablo scorede 4 mål, mens Álvaro, Peter, Baroa og et selvmål udgjorde resten af målfesten.

Real Madrid Alevín A – Leganés 5-1.
Izan blev dobbelt målscorer, mens Risco, Víctor og Álex Jiménez scorede hver et mål.