Castilla tabte topkamp og resultater fra La Fábrica

Real Madrid Castilla kunne ikke fortsætte de gode takter og efter fire kampe uden nederlag blev det i weekenden til et nederlag på 1-2 hjemme til Real Unión.

Det begyndte ellers godt for Santiago Solaris tropper, som kom foran efter 11 minutters spil ved Campuzano og første halvleg bød på flere gode muligheder for at udbygge føringen, heriblandt et nærgående forsøg fra Febas.

Den manglende træfsikkerhed blev dyr i anden halvleg, hvor Real Unión slog til med to scoringer med et kvarters mellemrum og sikrede sig tre vigtige points i toppen af rækken.

Real Madrid Castilla: Luca, Tejero, Quezada (Abner, 46’), Javi Sánchez, Hermoso, Valverde, Sergio Díaz, Febas, Campuzano (Nikos, 63’), Enzo (Cristian Cedrés, 73’) og Javi Muñoz.

Cruz Villanovense-Juvenil A 0-6

Óscar (3), Echu (2) og Toni stod for målene

Carabanchel-Juvenil B 1-3

César, Moré og Joaquín scorede målene.

Juvenil C-Rayo C. Alcobendas 5-1

Miguel Baeza og San Segundo blev dobbelte målscorere, mens José del Valle scorede det sidste mål

Cadete A-Móstoles 11-0

Miguel, Arribas, Forés og Pablo blev alle dobbelte målscorere, mens Dotor, Grau og Amis scorede hver et mål.

Móstoles-Cadete B 0-3

Lancho scorede to mål, mens et selvmål fuldendte sejren.

Sporting Hortaleza-Infantil A 0-3

Pipi, Amanuel og Toral scorede målene.

Infantil B-Móstoles 1-2

Sibacha scorede det enlige mål.

Santa Ana-Alevín A 0-9

Alejandro Moya (2), Izan (2), Risco, Alonso, Nacho, Jacobo Ramón og Óscar scorede målene.

Alevín B-Valdemoro 3-0

Marcos, Álex og Sergio sikrede sejren.

Benjamín A-Moratalaz 13-2

Målene fordelte sig mellem Hugo Humanes (3), Pablo Melero (2), Paulo Iago Álvarez (2), Paulo de Almeida (2), Mateo (2), Jaime Barral og Mario Batagin.

Esperanza-Benjamín B 3-4